perjantai 26. maaliskuuta 2010

A New Bohemia

Ää tulin just vähän aikaa sitten töistä ja siellä oli ihan hullu kiire! Ihmisiä oli hirveät määrät liikkeellä ja ostelemassa kaikkia tarjoustuotteita. Onnneks alkaa vkl (tosin sunnuntai menee töissä). Mun perjantai suunnitelmiin kuuluu se, että poikaystävä tulee parin tunnin päästä Tampereelta ja tarkoitus olis varmaankin kattella joku leffa ja mussuttaa irttareita. 

Tässä kuitenkin vähän tämän viikon ostoksia, jotka ei mitään sen kummallisempia oo.

Farkkukankaisella meikkipussilla oli hintaa noin 5€ (Lindex). Mun mielestä tää sopis hyvin myös esim. penaaliksi ja tohon voi laittaa vaikka kivan värisiä pinssejäkin koristeeksi. Lindex:ltä löytyi näitä samanlaisia myös pinkkeinä ja liloina. 

Samaisen liikkeen alehyllyltä käsikoru hintaan 2€.

Ginasta harmaa pitkä trikoopaita. Tekis ehkä pikkasen mieli ostaa vielä pastellinkeltainenkin. Kokeilin sitä jo eilen, mutta jostain syystä en ostanutkaan. Tänään se on kuitenkin kummitellut mun mielessä. Muistelisin, että tuollaisia korallin värisiäkin oli joskus? Harmi, kun niitä ei enää löytynyt. Ei olisi tarvinnut kahtaa kertaa miettiä sen ostoa.

Liput Lapkon keikalle ♥ Lapko on mun kaikista lempparein bändini ikinä ja odotan tota keikkaa niin paljon. Edellisestä onkin jo liikaa aikaa.

Huomiseen!  ^^

2 kommenttia:

:----)