maanantai 1. maaliskuuta 2010

Everytime is the primetime

Taas sorruin ostamaan jotakin! Mutta kun ei niitä kivoja juttuja voi vaan jättää kauppaankaan. Joskus on sellaisia kausia ettei löydä mitään ostettavaa vaikka kuinka etsisi, ja joskus taas löytää ihan hirveästi kaikkea, niin kuin näyttää tällä hetkellä olevan.

Gina Tricotista löytyi monia erilaisia trikoohameita 9,90€. Tuli oikeasti valinnan vaikeus, koska olisin halunnut ostaa myös kukkakuvioisen sekä mustavalkoisen hameen. Ostin kuitenkin siis vain tämän leopardikuvioisen. Kaupan päälle sai kangaskassin.
 

Sitten päivän paras ostos eli musta parkatakki Vero Modasta. Tää on niiiin ihana! Tästä oli oikeasti ihan hirveän vaikea saada hyvää kuvaa ja muokkailin hieman tota valotusta, eli takki näyttää kuvissa haalistuneelta mutta on siis luonnossa ihan kunnon musta.

 

Parka pääsee heti käyttöön ja talvitakki heitetään lopullisesti varastoon odottamaan ensivuotta.

Lopuksi vielä jotain mitä en ostanut, mutta oli pakko napata kuva. Katsoiko kukaan muu pienenä Barbapapaa? Paita siis H&M:n lasten puolelta.

4 kommenttia:

 1. IHana takki! Itselläni on hieman samantapainen jonka ostin toissakesänä espanjasta! :)

  VastaaPoista
 2. Helmi: Kiitti! Ton malliset takit on kyl tosi kivoja, saa yhdistettyä kaikkeen :)

  VastaaPoista
 3. ää, toi harmaa takki olis ihana, tahtoisin :F kiva blogi sulla !

  VastaaPoista
 4. Rewind and play again: Kiiittti :> toi takki on oikeesti musta, jouduin vähä muokkailee et se erottuis kuvissa tarkemmin.

  VastaaPoista

:----)