sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Keeping warm in cold country

Nyt niitä eilisiä ostoksia, joihin olin kaikkiin tosi tyytyväinen. Löytyi pari sellaista juttua, jotka olivat muutenkin kesää varten ostoslistalla. Vielä puuttuu tosin uudet bikinit ja aurinkolasit ja pari uutta mekkoakin olis kiva ja mustat tai harmaat ballerinat ja... ^^


Mutta niihin ostoksiin. Eilen jo annoin pientä vinkkiä yhdestä ostoksesta ja pinkin t-paidanhan mä sitten lopulta valitsin. Vihreässä olisi mun mielestä ollut kivoin kuva, mutta pukeutumisessa se väri ei oo ihan mun juttu. Mun mielestä nää paidat oli vaan niin hirveän symppiksiä ja saa pientä piristystä tavallisiin rentoilu asuihin. T-paidat siis H&M:n Organic Cotton- sarjaa ja hinta 9,95€.

Ostoslistalla on jo kauan olleet kunnon vaaleansiniset farkkuleggarit, ja nyt H&M:lle oli tullut lisää näitä vetuketjulahkeisia. Nää tulee olemaan niin kesän ykkösjuttu niillä keleillä joilla ei hameilla ja mekoilla tarkene. Hinta noin 15€.

JC:stä mukaani nappasin alennetun trikoohameen (ennen 14,90€, nyt 10,45€).

Ja tämän kertaisen lemppari ostoksen tittelin saa tämä maailman ihanin kukkamekko! Kun näin tämän, tiesin heti, että tää on ihan pakko ostaa. Mekossa on irrotettavat olkahihnat, mutta itse en sellaisista tykkää joten irrotin ne jo.

5 kommenttia:

 1. Tosi ihana toi kukkamekko, tahtosin itekki kesäksi joko kukkahameen tai - mekon :)

  VastaaPoista
 2. Sups: Kiits! Ginassa oli ainakin tosi paljon kaikenlaisia kivoja kukkahameita- ja mekkoja ja tulee varmasti lisääkin ennen kesää ^^

  VastaaPoista
 3. AAA toi T-taita:) tahtooooo

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Kiits! ^^

  Anonyymi: No niinpä! Mee äkkii ostaa oma :)

  VastaaPoista

:----)