tiistai 30. elokuuta 2011

Nutturavalkki

Glitter 8,90€

Vihdoinkin sen sain! Nimittäin nutturavalkin. Varmaan kuukauden ajan sain käydä Glitterissä kyselemässä josko niitä olisi, mutta aina olivat kerinneet loppumaan. No nyt täältä Kuopion Glitteristä sitten löytyi. Nopeasti jo kokeilin nutturaa väsätä ja aika kivan siitä sain. Vähän enemmän kamman käyttöä niin tulisi vielä parempi. Tollasella valkilla saa hiukset ainakin laitettua kivasti huonoina hiuspäivinä ja nutturastakin tulee tavallista suurempi. Me like!

10 kommenttia:

 1. Toimiskohan toi mun puolipitkissä hiuksissa ;o Näyttää kyllä tosi kivalle! :)

  VastaaPoista
 2. heei voitko tehdä videon siitä miten ton kanssa saa aikaan kivan nutturan?

  VastaaPoista
 3. Suvi: Kyl mä luulen et toimis :) Toi valkki on loppujen lopuks aika pieni ni luulen et sun hiukset riittäis peittämään sen :)

  Anonyymi: Mä en taida ite saada viel niin hyvin tolla tehtyä, et uskaltasin kuvata videon :D Mut tässä olis super hyvä ja selkee video: http://www.youtube.com/watch?v=qjTX3_W1oBM Toivottavasti se auttaa :)

  VastaaPoista
 4. Ihana nuttura! :) Ja onnea siitä uudesta kämpästä, josta kerroit edellisessä postauksessa <3

  VastaaPoista
 5. Jee kiitti :> Oon kyl niin ilonen et sain kämpän!

  VastaaPoista
 6. Mii, no uskon! Mulla on nyt ensimmäinen yö uudessa kämpässä :)

  VastaaPoista
 7. Hei kiva juttu :):) Joko on kaikki muuttokamat purettu?

  VastaaPoista
 8. Ei ole todellakaan kaikkea purettu :D Tuli vähän paniikkilähtö, kun muutto muuttui useamman päivän kiireettömästä muutosta eksän käskystä "huomenna kämppä tyhjäksi kello x mennessä" -muutoksi. Tähän päälle kaikki Ikea-käynnit ja yliopistolla juoksut -> oon ollut niin poikki, että kamat lojuvat laatikoissa ja jätesäkeissä ympäriinsä. :D No kyllä tää tästä! Parhaillaan lyhentelen ihania verhojani, kohta saan ne ikkunaan <3

  VastaaPoista
 9. Voi eii :D Mut kyl se siitä pikku hiljaa! Kattelet samalla vaikka jotain leffaa ja puret laatikoita, ni seki hoituu ehkä nopeammin ja vähän kivemmin ;)

  VastaaPoista
 10. toi donitsi on kyl kätevä! itekki kävin tollasen ostamassa pari päivää sitte.. ja vaikka lyhyet hiukset on nii kyl sillä jonkun näkösen nutturan sai kumminki :)

  VastaaPoista

:----)