lauantai 20. elokuuta 2011

My first tattoo


Siinä se olis, mun eka tatuointi. Pari päivää sitten kävin ottamassa, ja oon ihan mielettömän tyytyväinen. Olin miettinyt tatuoinnin ottamista jo puolisentoista vuotta, ja tämän vuoden alussa sitten keksein millaisen haluan. Silloin päätin, että jos joskus pääsen opiskelemaan muotoilijaksi, niin otan just tämän tatuoinnin. Ja siinä se nyt on.

Tolla tatuoinnilla ja tekstillä on mulle monta merkitystä. Ensinnäkin se on palkinto, että pääsin opiskelemaan haluamaani alaa ja sen ansiosta tulossa muutenkin aikamoinen elämänmuutos.  Toisena on teksti "Life is a voyage", jonka voisi sanoa olevan mulle ns. motto. Haluan tehdä ja kokea elämäni aikana paljon, sillä me ollaan täällä vain kerran. Kolmanneksi tatuointini muistuttaa mua yhdestä mun parhaasta ystävästä, jonka kanssa ollaan tunnettu huimat 15 vuotta. Otettiin molemmat samaan aikaan tatuoinnit, tosin aivan erilaiset ja eri kohdissa. Nämä ei siis mitkään "ystävyystatskat" olleet, mutta tulen kuitenkin aina muistamaan kenen kanssa tämän tatuoinnin otin.

15 kommenttia:

 1. ompa kiva! :) sattuko tuon tekeminen?

  VastaaPoista
 2. Vähän upea :> Mulla on ollut myös tatuointikuume viimeiset pari vuotta, mutta vielä en ole uskaltanut ottaa mitään :)

  VastaaPoista
 3. Julia: Ei se oikeastaan sattunut :p Vähän vihloi tossa "voyage"- sanan kohdalla kun iho on siitä ohuempaa ja alla on luu.

  Noora: Kiitos :))

  Melinda: Kiitti! Ja ei tosiaan mitenkään pahemmin sattunut :p

  Jenna: Kiitos :) Toi tatuointikuume on kyl aina aika paha :p

  VastaaPoista
 4. Voi kyllä on hieno!:) Itellä kans on kovasti suunnitteilla (niinku kaikilla vähän nykyään:D)ensimmäinen, mutta ajankohta ei nyt oo oikea.:D

  VastaaPoista
 5. Mirette: Kitti ;)

  Susanna: Kiitos! Ja ehtii sen ensimmäisen tatuoinnin ottaa myöhemminkin, jos nyt ei oo oikea aika :)

  VastaaPoista
 6. kiva tatuointi :) itellä oli kans sama päätös et jos pääsen opiskeleen musiikkia niin käyn laittamassa sellasen musiikkiaiheisen tatuoinnin.. nyt pitäs vaa rohkaistua ja varata se aika :)

  VastaaPoista
 7. Kiianniina: Se ajan varaaminen on kyl ain se hankalin juttu :D Jotenki sitä vaan siirtää ja siirtää. Ja sit ku sen ajan varaa, ni ei malta odottaa et saa sen tatuoinnin :) Ja hei onnea koulupaikasta! ;)

  VastaaPoista
 8. jep, pitäis vaan nyt uskaltaa varata se aika:D ja kiitos! :)

  VastaaPoista

:----)