tiistai 9. elokuuta 2011

09082011

Ärghhhh, miks blogilista ei taaskaan toimi?? Oon jo niin tottunut näin iltasin lukemaan päivittyneet blogit läpi, et nyt on ihan sellanen fiilis, et mitä mä nyt teen? Ei kai tässä muu auta, ku jatkaa Täykkäreiden kutos tuottiksen katsomista. Kertokaas mulle muuten jotain hyviä sarjoja? Mä oon tosi huono katsomaan telkkarista koskaan mitään (paitti Salkkarit), joten missaan aina kaikki hyvät ohjelmat. Tässä on nyt tullut katsottua kaikki Gossip Girlin - ja Skinssin -jaksot, ja nyt tosiaan menos toi Täykkärit, eli kertokaa mitä mun seuraavaks kannattais alkaa katsomaan?

11 kommenttia:

 1. L-koodi ja sex and the city :>

  VastaaPoista
 2. L-koodi vois kyl olla hyvä! Ekaa kautta joskus seurailin, mut siitäkin on jo aikaa :p Sinkkarit multa löytyykin jo tuolta hyllystä :)

  VastaaPoista
 3. ehdottomasti sons of anarchy!!! ite lopettelen kohta 3 kautta. oon niin koukussa ja en tiiä mitä teen kun saan kaikki jaksot katottua :D

  VastaaPoista
 4. nätti paita sulla :) eipä kyllä nyt tuu mitään tv-sarjoja mieleen,kaikki hyvät on jo mainittu :D onhan sitte nämä kaikkien hehkuttamat Vampyyripäiväkirjat jne.

  VastaaPoista
 5. Ehdottomasti How I met your mother, jos siihen ei ole vielä tutustunut (suom. ensisilmäyksellä)
  Ekan tuottis löytyy aika monesta kaupasta alle parilla kympillä, mutta niitä voi katsella netistäkin (tai ladata;))

  VastaaPoista
 6. Suosittelen sulle NCIS: rikostutkijat ja NCIS:Los Angeles. Lisäks hyvä sarja on The mentalist ja Hawaii 5-0 :)

  VastaaPoista
 7. Tunteet pelissä!:) ja Perhesiteet.

  VastaaPoista
 8. GLEE !! Se on ihan mahtava, vaikka välillä tulee vähän myötähäpeen tunnetta niissä laulukohdisa :-D Voisikko tehdä jotain Pori-postausta uusille porilaisille, jotka muutta koulun perässä sinne? =)

  VastaaPoista
 9. Chiu: Haha sulla on sit sama tilanne, eli pitää alkaa keksimään uutta sarjaa mihin koukuttua ;)

  Melinda: Kiitos :)

  Jenna: Joo poikaystävä onkin tota sarjaa kehunut, eli ehkä pitäis ainakin pari jaksoa sen kanssa sitä katsoa :D

  Paula: Hei joo Mentalistia olis kyl kiva katsoa! Muutamat jaksot sitä oonkin tv:stä jo kattonut :p

  Anonyymi: Pistetään mieleen noi ohjelmat :)

  Anonyymi: Haa siitä vissiin alkaakin pian uudet jaksot! Täytyy kyl myöntää, etten oo yhtäkään jaksoa viel kattonut :D Ja Pori- postauksen voin tehdä, jos tässä vielä ennen omaa muuttoani ehdin kuvailemaan paikkoja. Onks jotain tiettyä mitä haluaisit tietää? :)

  VastaaPoista
 10. Oon toi Porikyselijä sitten! Missä on parhaat kirpparit? Onks keskustan ulkopuolella jotain kauppakeskuksia tai jotain? Mitkä kaupunginosat ei oo niin mukavia? ja jotain tällästä :D Kiitos hurjasti jo valmiiks :)

  VastaaPoista
 11. Tuli mieleen, et voit myös lähettää mulle sähköpostia ni voisin siten ehtiä paremmin vastaamaan? :) Kun pahoin pelkään, etten ehdi ottamaan tarpeeks kuvia ja tekemään kunnon postausta ennen ku muutan, ja sullakin varmaan alkaa pian se koulu täällä. Sähköpostilla saisit enemmän infoa kaikesta aiemmin :p Mun sähköpostin löydät tuolta blogin sivupalkista jos tämmönen sulle käy :)

  VastaaPoista

:----)