sunnuntai 4. syyskuuta 2011

03092011

Päivä alotettiin tänään Kirkkopuistossa piknikillä, ja kyllä luitte oikein: piknikillä. Syyskuussa on vielä hyvä ilma nurmikolla hengailuun ;) Siitä lähdettiin parin luokkakaverin kanssa tsekkailemaan Kuopion satamatori- aluetta ja lopulta päädyttiin kaverin luokse alottelemaan. Tarkotus oli mennä myöhemmin Jukka Pojan keikalle, mutta jono oli ihan jäätävä joten suosiolla mentiin ihan vaan muualle muutamille.

Koulu on tosiaan siis vihdoinkin alkanut, ja voin sanoa et oon tykännyt ihan mielettömästi. Eihän meillä mitään kunnon opetusta vielä ole ollut, mutta kurssitarjonta vaikuttaa enemmän kuin mielenkiintoiselta. Luvassa on ainakin tilasuunnittelua, eri työpajoja, valokuvausta, taidehistoriaa, viestintää ja kaikkea muuta. Meidän luokkakin vaikuttaa ihan huipulta! Ollaan koko päivän vaan luokkakavereiden kanssa toistettu, et kuinka mahtavaa täällä on ja miten onnekkaita me ollaan, et ollaan päästy opiskelemaan just sitä unelma alaamme. En malta odottaa mitä syksy ja seuraavat neljä vuotta tuovat mukanaan ^^ Mut nyt olis varmaan mun aika painua nukkumaan, öitä sinne muillekkin!

8 kommenttia:

 1. olet toooodella kaunis , hiukset ja kaikki on täydellisesti ! :) ihana asu taas jälleen kerran !

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Oioi kiitos tosi paljon :))

  Melinda: Kiitti ;)

  Lali: Thanks Lali :)

  VastaaPoista
 3. Samanlaiset fiilikset täälläkin! Eka viikko meni orientoituessa, enkä malta odottaa että varsinainen opiskelu alkaa :)

  Ihana tuo vilttiasia!

  VastaaPoista
 4. Kiva, et säki oot viihtynyt :) ja kiitti!

  VastaaPoista
 5. ihan samanlaiset fiilikset täällä Helsingissäkin opiskelusta ja kaikesta!
  onnittelut vielä opiskelupaikasta ((:

  ja hei, ihana tuo viitta!

  VastaaPoista
 6. Kiitti! Ja hei onnea sullekkin opiskelupaikasta :) Kiva et oot heti löytäny alan mistä tykkäät ^^

  VastaaPoista

:----)