maanantai 29. elokuuta 2011

Terkkui Kuopiosta!

Noniin, nyt ollaan vihdoinkin sitten täällä Kuopiossa. Torstaina tosiaan muutettiin suurin osa tavaroista tänne ja itse lähdin sen jälkeen vielä vanhempien mukana takaisin Poriin. Lauantaina suuntasin pariksi päiväksi poikaystävän luo Tampereelle, ja tänään aamulla sitten hyppäsin Kuopioon suuntaavaan junaan ja täällä sitä ollaan.

Äskein kuvailin teille vähän tätä mun pientä 12 neliön huonetta. Tavaroita on vielä purkamatta ja laittamatta, ja tuskin edes kaikkea viitsin kuntoon laittaa, sillä se olis muutto taas kuukauden päästä!! Kyllä! Sain nimittäin tosi kivan 34 neliön yksiön ihan Kuopion ydinkeskustasta. Miltäs kuulostas iso parveke, vaatehuone, uusittu wc ja keittiö sekä se, että kerrostalon asukkaiden käytössä on uima-allas? Oon niin tyytyväinen ja iloinen, että sain sen kämpän!

Mutta nyt sit kuvia tästä solukämpästä tai no mun huoneesta täällä.

Pienihän tää on, mut ihan hyvin nämä tavarat tänne saatiin mahtumaan. Mut nyt mä lähden vähän pyöräilemään tonne keskustaan päin ja tsekkailemaan paikkoja. Palaillaan :)

7 kommenttia:

 1. Kui siistiä että joku bloggaaja jota seuraa muuttaa Kuopioon :D. Jotenki Kuopio tuntuu vaan sellaselta keskellä ei mitään kaupungilta :DD. Mut kuitenki siistiä et nyt postauksia tulee kai tutuista maisemista.

  VastaaPoista
 2. paljonko vuokraa siinä uudessa kämpässä minkä sait? :)

  VastaaPoista
 3. Saara: Varmasti tulee kuvia ja postauksia tutuista paikoista ja jutuista! Itelle kaikki on viel niin uutta :D Ja kiva, et täältä löytyy kuopiolaisia lukijoita :p

  Anonyymi: Vuokra on 530€/kk :)

  VastaaPoista
 4. Oi vitsit, Kuopio on kyllä ihan yks mun lemppari :) Paljon on siellä tullut käytyä.

  VastaaPoista
 5. Suvi: Oi kiva kuulla :) Mä oon itte viel ihan hukas täällä, mut eiköhän nopeasti paikat tuu tutuiks :p

  VastaaPoista
 6. jee oot päässy hyvin perille! Pidä tosi kivaa ja nauti! voi, ku itsekin pääsis johonki aivan uuteen paikkaan. Jotenkin tää Pori alkaa jo kyllästyttämään :-D

  VastaaPoista
 7. Laura: Hihihh jee hyvin ollaan täällä pärjätty :D Mut on se niin jännää kun täällä ei yhtään tiedä mitä on seuraavan kadun kulmassa ja kaikki on uutta. Onneks mulla on kartta ♥

  Muakin alkoi Pori vähän kyllästyttämään, varsinkin kun koko elämäni asunut sillä alueella. Siks oonkin ilonen et tänne lähdin vaikka kaukana oonkin :)

  VastaaPoista

:----)