tiistai 23. elokuuta 2011

Muuttoa


Huh, tällästä tänne kuuluu tällä hetkellä. Tai itseasiassa kuulunut sunnuntaista asti. Ylihuomenna lähdetään sit muuttokuorman kanssa Kuopioon ja siellä sit puretaan viel kaikki laatikot. Suurin osa tavaroista ja huonekaluista on jo viety vanhempien luo säilöön, et täällä vanhassa kämpässä on enää Kuopioon lähtevät tavarat ja huonekalut. Kaikki vaatteet on tosin vielä pakkaamatta, eli kiirettä on pitänyt ja kiirettä tulee viel olemaan. Palaillaan blogin puolelle varmaan vasta vkl, pahoittelut!

12 kommenttia:

 1. Oon niin kateellinen :( t. koti-ikävöivä, pari vuotta sitten pääkaupunkiseutulaistunut kuopiolainen

  Mihin päin Kuopijjoo oot muuttamassa?

  VastaaPoista
 2. Voii! Mut ehkä pääset viel joskus muuttamaan takasin Kuopioon :)

  Oon muuttamassa Männistössä sijaitsevaan solu-asuntoon, ainakin nyt väliaikaisesti :P Haluisikko kertoo mulle jotain kivoja juttuja Kuopiosta? ^^

  VastaaPoista
 3. Ehkä mä vielä joskus! Nyt pitäisi kuitenkin aloittaa tossa Helsingissä yliopisto-opinnot, siinä voi vierähtää hetki aikaa :D

  Ooh, Männistö on kiva paikka, siellä on mun lapsuudenkotini ja perheeni :) Kivoja juttuja? Jos omistat pyörän, niin pyöräile, ihminen, pyöräile. Wanha satama ja Vänäri ovat ihan must-paikkoja etenkin kesällä. Ja kun kerran Männistössä asut, niin käy kävelyllä Honkalahdessa/Itkonniemen rannassa. Se on kesät talvet tosi ihana paikka, siellä on kaunista ja rauhallista. Muutenkin ulkoilumahdollisuudet tossa Männistön alueella ovat tosi kivat, vaikkei olisikaan mitenkään erityisen urheilullinen ihminen (mä en ole).

  Keskustassa sen niminen kahvila kuin Houkutus (sijaitsee Carlsonin talossa) on aivan superb, siellä on ehkä universumin parhaat kakkupalat. Mene, syö, mene uudestaan ja syö uudestaan.

  Kysy ihmeessä, jos haluat tietää jotain spesifiä :D

  VastaaPoista
 4. Voii kiiitos! :)) Ihanaa kuulla kaikkia asioita tulevasta kotikaupungistaan. Kauheeta myöntää, mut oon tosiaan käynyt Kuopiossa sen yhden ainoan kerran pääsykokeiden aikaan joten oon varmaan ihan eksyksissä viel koko kaupungissa :D Pakko hommata jostain kartta!

  Männistö näyttäis siis olevan kiva paikka asua, kiva kuulla! Pakko kyl varmasti käydä tuolla satamassa ja muutenkin kiertelemässä noita rantoja. Houkutuskin tulee varmasti tsekattua kaupungilla pyörimisen jälkeen ^^

  Kiitos tosiaankin noista! Mä en oikeen osaa kysyä vielä mitään :D Netistä oon hirveästi katsellut tietoja Kuopiosta, kaupoista, tulevasta koulusta ja muutenkin. Mut innolla odotan muuttoa! Kaikki on sanoneet Kuopion olevan kiva paikka asua :)

  Ja hei tsemppiä sulle tuleviin opiskeluihin. Helsinki on kyl kans aikas upea :)

  VastaaPoista
 5. Mitä sä lähdetkään opiskelemaan? Oot ihan varmasti maininnut sen jossain, mutta mä en muista kuollaksenikaan :D

  Joo, Helsinki on kyllä hieno ja mä olen tosi iloinen, että mun opiskeluni ovat lähinnä keskustakampuksella. Se keskusta on hirveän kiva paikka kävellä :) Helsinki on jäänyt mulle aina vähän etäisemmäksi, kun asun Vantaalla ja käyn töissä Espoossa.

  VastaaPoista
 6. Se keskusta on kyl kiva! Ja siellä vasta löytääkin valinnanvaraa, kun on niin paljon eri kauppoja, kahviloita, ravintoloita ja muutenkin aina riittää tekemistä, kun on paljon tapahtumia ja kaikkea :) Mitä sä meet opiskelemaan?

  Itse pääsin opiskelemaan muotoilijaksi, linjana tulee olemaan sisustusarkkitehtuuri ja kalustemuotoilu. Unelma- ala :)

  VastaaPoista
 7. Muotoiluakatemiaan? Jestas sinne on törkeän vaikea päästä. Kamalasti onnea matkaan, ihana kuulla, että on unelma-ala :)

  Mä pääsin opiskelemaan englantilaista filologiaa! Jonkinlainen unelma sekin. Tai siis, kirjoitin keväällä 2009 ja sen jälkeen oon jättänyt pari koulua kesken, oon sillä tavalla laiska ihminen etten jaksa tehdä mitään mikä ei kiinnosta. Nyt ennen viime joulua koin sitten Suuren Valaistumisen, luin pääsykokeisiin puoli vuotta ja sisään mentiin niin että heilahti. :D Opettajaksi haluaisin.

  VastaaPoista
 8. Hei vau!:) Kiva että nyt löysit oman alasi. Ja mahtavaa, et tollasen kauhen luku- urakan jälkeen pääsee haluamaansa kouluun ja onhan Helsinkiinkin ihan hullun vaikea päästä opiskelemaan, joten onnea hurjasti sullekkin :p

  Ja joo, Muotoiluakatemiaan menossa oon. Keväällä päätin hakea opiskelemaan muotoilijaksi ja panostaa vaan yhteen kouluun, ja valitsin sitten Kuopion. Sinne sitä ollaan nyt sit menossa :D

  VastaaPoista
 9. oletko muuttamassa yksin siis? eikös sulla oo poikaystävä, oletteko vielä yhdessä? :o
  hui tuli kauhea urkkijaolo anteeksi, mutta oon vaa utelias :-)

  VastaaPoista
 10. Ollaan me tietty yhdessä vielä :) Poikaystävä on koko ajan asunut Tampereella opiskeluiden vuoksi, kesän vain asui mun luona Porissa. Itse muutan nyt sitten Kuopioon omien koulujuttujen takia, mutta yhdessä ollaan vaikka välimatka vähän kasvoikin :p

  VastaaPoista
 11. okei kiva kuulla ! :-)
  kivaa syksyä sulle ja onnea opiskeluihin! :>

  VastaaPoista
 12. Kiitos ja hyvää syksyä sullekkin :>

  VastaaPoista

:----)