sunnuntai 5. syyskuuta 2010

First night

Heippa kaikki! Täällä postaillaan nyt ekaa kertaa uudesta kodista ja eka yökin täällä on jo takanapäin. Huonekalut on saatu raahattua ja kasattua, vaatteet on nätisti kaapissa, tavarat suunnilleen paikoillaan ja meikä innoissaan. Oon niin iloinen tästä asunnosta! 

Eka ilta ja yö sujuivat täällä hyvin. Tosin heti sattui ja tapahtui, nimittäin jossain vaiheessa iltaa huomattiin mun työkaverin kanssa, että poliisivalot vilkkuvat kadulla. Mentiin katsomaan, niin koko tämä katu oli suljettu poliisiautoilla ja kaksi paloautoa on parkkeerattu viereisen rapun eteen. Mentiin tietty kysymään muutamalta tyypiltä, jotka olivat pysähtyneet katsomaan tilannetta, että mitä on meneillään, mutta kukaan ei tiennyt. En tiedä vieläkään mitä oli tapahtunut, ehkäpä joku pieni palo, vaikka savun hajua en kyllä haistanut. 

Yö meni kuitenkin siis hyvin ja nukahdin varmaan heti, sillä takana oli 9,5h työpäivä ja muutenkin univelkaa on jäänyt muuton, töiden ja koulun takia jonkin verran. Heräsin aamulla jo silti melko aikaisin, multa nimittäin puuttuu vielä verhot täältä joten aurinko valaisi koko asunnon.

Äsken kuvailin vähän tätä asuntoa, joten tässä vähän teille pieniä yksityiskohtia. Parempaa asuntopostausta luvassa sitten, kun täällä on kaikki oikeasti paikoillaan ja järjestyksessä.

8 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia, näyttää tosi kivalta sun asunto :)

  VastaaPoista
 2. Ompa ihanan oloinen asunto! Mäpä tulen sitten ensi viikolla katsastamaan sen paikan päältä =)

  VastaaPoista
 3. Suvi: Kiitos paljon :)

  Satu: Joo tuut! Ollaan yhteyksis :)

  Noora: Kiits! ^^

  VastaaPoista
 4. Näyttää tosi kivalta ja tilavalta!

  VastaaPoista
 5. Jade: Joo tää on aika iso, 38 neliöinen yksiö :)

  VastaaPoista

:----)