maanantai 13. syyskuuta 2010

13092010

Tänään on ollut hyvä päivä, vaikka aamulla tosin olikin ehkä eniten vaikeaa nousta sängystä ylös. Olisin halunnut vaan jäädä nukkumaan. No mutta bussiin oli ehdittävä ja kouluun mentävä. Koulussa oli aika normis juttuja, enkkua, XML-koodausta ja relaatiotietokantaa.

Koulun jälkeen käväisin pikaisesti kotona vaihtamassa vaatteet ja sitten läksin kiertelemään kauppoja. Viime kerrasta olikin jo aikaa. Tuntuu, että koko ajan on kauhea kiire ja paljon kaikenlaista tekemistä. No, mutta onneksi menin shoppailemaan, löysin nimittäin pari aika kivaa juttua, esim. alla kuvissa näkyvän hatun. Kesällähän mulla oli se "olkinen" versio kovassa käytössä, joten pakko oli hankkia syksyllekkin oma huonojen hiuspäivien pelastaja. Toikin tulee varmaan jumiutumaan mun päähän ^^

Mulla oli myös pitkästä aikaa jalassa nuo viime keväänä Dinskosta ostetut Pikku Myy- kengät, ja täytyy sanoa, että niillä todellakin on huippu hyvä kävellä. Ei tuntunut missään, vaikka yli pari tuntia niillä käppäilin. Kokeilin ekaa kertaa myös yhdistää niitä vaaleanruskeiden sukkien kanssa, ja mun mielestä näytti kivalta. 


Mutta nyt meikä alkaa kuuntelemaan yhtä verkkoluentoa ja sitten oliskin vuorossa subin maanantai-leffa.

 

7 kommenttia:

 1. kiva asu! toi hattu on ihana :-)

  VastaaPoista
 2. IHANA HATTU:) mistä ostettu?
  muutenkin jotenkin tosi toimiva asukokonaisuus.

  VastaaPoista
 3. Noora: Kiitti! :)

  Anonyymi: Toi hattu on ihana! Löyty H&M:n miestenpuolelta, 9,95€ :)

  VastaaPoista
 4. ihana asu, ihana hattu ja IHANA LAUKKU!

  oot ihan uus blogilöytö mulle, mutta jään kyllä seurailemaan :)))

  VastaaPoista

:----)