maanantai 20. syyskuuta 2010

18092010

Tästä tulee nyt vähän turha postaus turhilla kuvilla, mutta koska lauantaista ei parempiakaan ole, niin saatte tyytyä näihin. Meillä oli tosiaan ne työpaikan pippalot ja päällä mulla oli Lindex:stä ostetut pilkkusukkikset, (jotka tosin hajosivat noin 5min päällä oltua) ja ihan normi musta mekko.Juhlat oli ihan kivat, Lorenz Backman juontamassa, pari bändiä, ilmaisia juomia, hyvää ruokaa ja tietty kaikki kivat työkaverit paikalla. Lähdettiin sieltä melko aikaisin mun luo alottelemaan, josta matka taas jatkui baariin. Eli kaiken kaikkiaan tosi kiva ilta.

Tänään olikin sitten taas paluu arkeen ja kouluun, tosin meillä on huomenna vapaata. Ihanaa! Nukun ainakin super pitkään ja sitten voisin käydä kaupoilla vähän katselemassa kamerajalkaa, ei näistä asukuvien ottamisesta muuten tuu oikeen mitään. 

Mutta nyt mä painun nukkumaan, väsyttää jo jonkin verran. Öitä!

5 kommenttia:

 1. Voi ootpas oikein kauniina! :) toivottavasti pian nähtäis. Olikos Lorenz kiva? Hihii. :D

  -taina

  VastaaPoista
 2. Jade: Kiits :)

  Takkupieni: Voi kiitti :) Ja joo pitää nähä! Ainaki ennen ennen ku kerkeette häippäsee sinne etelää :P Lorenaz oli öööö, ihan ok :D

  VastaaPoista
 3. ihan ok?! luulin että se ois susta tyylii supersöpö ja kaikkea! ;D joo sitä matkaa ennen kyl, ja myös jälkeen, niin pystyt näkemää onks mun ihonvärissä jotain muutosta x) nii, nyt ku uhoon ni ei tietty oo.... :---D

  VastaaPoista
 4. Haha :D Se oli ihan ok, vähän oudot jutut mut muuten joo :D Ja hei joo sen jälkeenki ja mä kyl uskon et siel ainaki rusketut! Mitä siel on, varmaa joku 30 astet tai jotai :)

  VastaaPoista

:----)