tiistai 14. syyskuuta 2010

Dream Hair vai Rapunzel of Sweden?

Nyt kaipaisin vähän vinkkejä teiltä lukijoilta. Olen tilaamassa uusia hiustenpidennyksiä, ja nyt pähkäilen Dream Hairin ja Rapunzel of Swedenin  välillä. Itse olen aina tilannut hiukseni Dream Hairilta, ja olen ollut tosi tyytyväinen hiusten laatuun. Mutta nyt haluisin kuitenkin tilata hieman pidemmät hiukset kuin yleensä (40cm). Dream Hairilta löytyy jopa 60cm, mutta ei mun haluamassani sävyssä ja Rapunzelilta taas löytyisi sopiva väri ja pituuttakin olisi se haluamani 50cm. Olen nyt tässä illan aikana lukenut kommentteja, ja osa sanoo Rapunzelin hiusten olevan huonolaatuisia ja helposti takkuun meneviä. Onko näin? Kertoilkaas teidän kokemuksia!

4 kommenttia:

 1. Täältä ei löydy vinkkejä, mutta kiinnostusta kylläkin! :D Minkä hintaisia noi on?

  VastaaPoista
 2. Saana: Riippuu ihan minkä pituista hiusta tilaat, ja teippi- sinetti- vai klipsipidennykset:)

  VastaaPoista
 3. Mites kävi, tilasitko ja laitoitko? itelle olis ens viikolla tulossa rapunzelin sinettipidennykset ja jännittää vähän ku on tullu luettuu nii paljo negatiivisii kokemuksii..

  VastaaPoista
 4. Joo tilasin klipsipidennykset :) Noista uudemmista postauksista näkee lopputulosta. Tilasin tosiaan 50cm hiukset ja ihan ok nää on. Tosin paljon vähemmän hiusta kuin Dreamhairin vastaavilla (40cm). Ainakaan vielä en ole huomannut eroja laadussa, mutta seuraavaksi ajattelin tilata kuitenkin taas Dreamhairilta :)Dreamhairin hiukset mulla pysyvät 6kk-9kk hyvänä, niin katotaan miten näiden kanssa käy.

  VastaaPoista

:----)