tiistai 31. elokuuta 2010

31082010

Huh mikä päivä! Tänään oli sitten neljäs päivä koulussa ja kunnon luennot ja tunnit alkoivat. Aika vaikealta kuulostivat osa aineista, mutta enköhän pärjää. Kiva kuitenkin kun nyt alkoi se kunnon koulunkäynti, koska viime viikko oli aika tylsää odottelua.

Mulla oli päivällä pari tuntia hyppäriä, joten lähdin koulusta kiertelemään kauppoja. Ja tein ehkä elämäni parhaimman parkkeerauksen, siis oikeasti. Vääntelin ja kääntelin ja sain auton mahtumaan aika pieneen väliin, vähänkö olin ylpeä itestäni :D

Kouluun sitten vielä tunniksi, josta lähdin suoraan katsomaan yhtä asuntoa. Tykkäsin siitä paljon, kävin täyttämässä hakemuksen ja lähdin kotiin. Parin tunnin päästä tuli soitto, että asunto on mun! Nopeasti siitä kirjoittamaan vuokrasopimukset, ja samantien kämppää siivoamaan. Oon niin ilonen, että löysin kämpän vaikkakin kaikki tapahtuu nyt aika pienellä ajoituksella. Huomenna pitäisi mm. hommata sähkösopimus, soittaa isännöitsijälle ja tehdä kaikki opintotukipaperit. Siihen päälle vielä osoitteenmuutokset, netin hankinta jne! Mutta silti happy me!
 

4 kommenttia:

  1. Hienoa, että asunto löytyi! :)

    kuinka muuten oot viihtyny uudes koulus?

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Nyt oon jo paremmin viihtynyt. Aluks kaikki oli tosi outoa, tai olla koulussa yli vuoden tauon jälkeen, mut kyl tää tästä nyt jo pikku hiljaa :)

    VastaaPoista

:----)