keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Today I went shopping


 En sitten yhtään tykkää tästä bloggerin uudesta kuvan lisäysohjelmasta. Äskenkin latasin näitä muutamaa kuvaa vaikka kuinka kauan, ja sitten välillä vaan pysäytti koko latauksen niin että tarvi aloittaa ihan alusta.

No muttta tämän päiväisiin ostoksiin. Sokoksessa on nyt 3+1- päivät ja siellä oli vaikka mitä tarjouksia tänään. Pakko oli käydä ostamassa mm. mun ikuisuus lempparia Lumenen silmämeikin poistoainetta. Oon käyttänyt tota varmaan aina ja on vaan ihan loisto tuote. Mukaan lähti myös kasvojen puhdistusaine, hiusväri, Nina Riccin omppuhajuvesi, jota oon tuoksutellut iäisyydet ja nyt vihdoin maltoin sen ostaa (25,90€) sekä kokeiluun Aussie- shampoo -ja hoitoaine. Oon kuullut paljon kehuja kyseisestä merkistä joten innolla odotan tuloksia. Ostin tarkoituksella eri tuotteet, shampoo on tuuheuttava ja hoitoaine lämpösuojaa antava.

H&M:stä ostin Thaimaan matkaa ajatellen farkkushortsit, jotka löytyivät alennuksesta mukavaan 10€ hintaan. Kuvassa oleva musta kasa, on ihana superpaksu villainen rinkulahuivi (12,95€). Tulee olemaan kovassa käytössä jo nyt, aamuisin on nimittäin ihan hirveän kylmä :(

4 kommenttia:

 1. Toi Nina Ricci on mun ehdoton lemppari <3 Kannatti ostaa;)

  VastaaPoista
 2. Ida: Toi on kyl niin ihanan tuoksusta :) Onneks ostin!

  VastaaPoista
 3. Voitko pistää jotain kommenttia, kun oot testannut shampoon ja hoitoaineen? :) Oon harkinnut saman sarjan kokeilemista!

  VastaaPoista
 4. Saana: Eilen jo näitä kokeilin ja hiuksista tuli tosi sileät (ja ihanan tuoksuset). Shampoota sai laittaa jonkin verran ennenkuin vaahtoutui kunnolla, mutta hoitoainetta ei tarvinnut kuin ihan vähän :) Ja mun hiukset on aina yleensä yhtä takkua! Ainakin näin ekan kokeilun jälkeen voisin suositella. Selvän eron huomasin markettituotteiden ja näiden välillä :)

  VastaaPoista

:----)