torstai 6. toukokuuta 2010

Ostoksia

Ja nyt niitä eilisiä ostoksia. 

Ginasta ostin yllä näkyvän mekon huimaan 2,90 euron hintaan. Ei paha! Tykkään tosta kuosista ja mallista paljon. On sellainen kivan rento. Kuvasta ei kunnolla erota, mutta tuossa keskellä menee vetoketju.

Eilisessä asussa jo näittekin tämän ruutupaidan, joka siis myöskin Ginasta. Hintaa tällä oli noin 15€. Kaulakorun ostin Kapphallista (aletuote, hinta noin 4€). Se on tuollaista trikookangasta, jossa on myös hopeista ketjua. Tämä tuo varmasti sitä pientä särmää muuten melko tavallisiin asuihin.

H&M:stä löytyi tämä ihana persikanvärinen toppi (6,95€). Tulee kesällä olemaan kovassa käytössä korkeavyötäröisten hameiden kaverina. Saman mallisia toppeja löytyi myös mm. mustina, haaleankeltaisena ja beigenä.

H&M:stä ostin myös mustan- ja harmaan luomivärin, puuterisudin ja ruskean kajaalin.


Ja sitten päivän kivoimpaan ostokseen eli uusiin bikineihini. Heti kun näin nämä, totesin kaverille, että noi mun on pakko saada! Ginasta 7,90€/kpl.

3 kommenttia:

 1. nuo bikinit näyttää jätte kivoilta! täytyykin kipasta katsomaan, josko niitä löytyisi täältäkin :) Samoin kuin tuo alerekki, jos sieltä bongaisi jotakin kivaa!

  VastaaPoista
 2. Jäikö noita bikineitä sinne vielä? :)

  VastaaPoista
 3. Elina: Noi on kyl niin tulevan kesän lempparit! :) Toivottavasti säkin löydät omat!

  Janina: Joo jäi paljon! Ne oli laitettu esille just tollon keskiviikkona :)

  VastaaPoista

:----)