sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Arvonta!

Voitin lipun jossakin Jaffakilpailussa Aavikon kukka- leffaan, mutta lippu saapui minulle postissa vasta eilen. Kävin sitten katsomassa Finnkinon sivuilta, mutta kyseistä leffaa ei tule enää täällä Porissa. Lippu on voimassa vain 2.6.2010 asti, ja leffaa näytetään Finnkinon sivujen mukaan vielä Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Oulussa.

Joten koska en ehdi lähtemään mihinkään yllä mainituista kaupungeista katsomaan tuota leffaa, päätin pistää tänne blogiini pystyyn arvonnan jossa voittajalle siis lähtee tuo lippu. Lippu oikeuttaa siis ainoastaan tuohon Aavikon kukka- elokuvaan, ja on voimassa 2.6 asti.

Aavikon kukka kertoo huippumalli Waris Dirien uskomattoman elämäntarinan köyhästä afrikkalaistytöstä kansainväliseksi muotimaailman tähdeksi.

Waris kasvaa paimentolaisperheessä Somalian aavikoilla. Kun isä haluaa naittaa 13-vuotiaan Warisin vanhalle miehelle, Waris päättää karata maasta. Hän päätyy Lontooseen ja siellä mallin töihin. Yhdessä yössä tuntemattoman Warisin kasvot ovat lehtien kansissa ja hän nousee hetkessä mallimaailman huipulle.

Warisin todellinen elämäntyö alkaa kuitenkin vasta kun hän alkaa humanitaariseen työhön kotimaansa naisten julman kohtelun lopettamiseksi. Itsekin ympärileikkauksen uhriksi joutunut Waris joutuu kohtaamaan kipeän menneisyytensä.

Ohjaus: Sherry Horman
Pääosissa: Liya Kebede, Sally Hawkins, Craig Parkinson, Timothy Spall

Säännöt ovat tutut ja samat mitä muissakin blogeissa eli

Osallistu lipun arvontaan jättämällä ruusuja tai risuja blogistani tähän postaukseen. Osallistumisaikaa on keskiviikkoon 19.5 klo 17.00 asti . Blogilliset voivat tuplata jälleen mahdollisuutensa linkittämällä arvonnan blogiinsa.

Anonyymit, keskikää itsellenne nimimerkki ja/tai jättäkää sähköpostiosoitteenne!


Voittajan valitsen ihan arpomalla joten onnea kaikille! ^^

9 kommenttia:

 1. Tykkääm paljon sun blogista :) Sun postaukset on kivaa luettavaa ja ulkoasu on tosi kiva :>

  VastaaPoista
 2. Sun blogias on kiva lukee,just asujen takia ainakin :) ja kirjotustyylikin on hyvä ! Risuja nyt ei tuu, koska en saa mitään mieleeni! :)

  VastaaPoista
 3. Ruusuja! Tykkään tosi paljon blogin ulkonäöstä; värit, asettelu ja selkeät kuvat. Harvoin näkee näin selkeää jälkeä!

  VastaaPoista
 4. Lisäilin blogisi seurattavakseni vasta eilen ja nyt jo tarjoutuu näin hauska tilaisuus ! Ihastuin eilen sinun blogin raikkauteen ja jonkinmoiseen omaan luonteeseen ! Pidän paljon paljon

  VastaaPoista
 5. Ruusuja on että tykkään tosi paljon tän blogin ulkonäöstä, näkee et siihe on nähty vaivaa. Myös hyvät kuvat ja sun kirjoitustyyli tekee tästä seuraamisen arvoisen blogin :)

  amppup@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Hei! Mukana arvonnassa ollaan :) Pitemmän aikaa olen jo blogiasi lukenut ja kehuna etenkin isot selkeät kuvat. Intoa jatkaa samaan malliin! :)

  Henkkis

  VastaaPoista
 7. Tykkään sun blogista, koska sun tyyli on niin ihana. rakastun aina kaikkiin vaatteisiin joita oot ostanu!

  iii

  VastaaPoista
 8. sulla on ihanan pirteä ulkoasu! ja kivoja vaatteita :-)

  VastaaPoista

:----)