lauantai 1. toukokuuta 2010

30.4.2010 Vappu

Tuli tässä pieni päivitystauko, sillä oon ollut koko ajan vaan töissä enkä oo oikeesti jaksanut alkaa ottamaan asukuvia saati päivittelemään. Tosiaan alkuviikko meni siellä koulutuksessa, keskiviikkona olin ensin koulutuksessa, josta lähdin suoraan iltavuoroon töihin. Torstai myöskin töissä ja eilen perjantaina oli sellainen mukava 9,5h työpäivä. Väsytti ihan hullusti, kun pääsin kotiin, mutta kyllä se väsymys siitä sitten ohi meni, kun lähdettiin kaverin luokse juhlimaan vappua.

Asuna mulla oli eilen JC:n kukallinen tuubitoppi, korkeavyötäröinen hame H&M:stä, korut Lindex:stä. laukku Vero Modasta ja kenkinä ne Dinsko:n ihanuudet.

Ystäväni meikkasi mulle ehkä kivoimman silmämeikin ikinä, tykkäsin tosta niin paljon! 

Meidän oli tarkoitus alunperin mennä baariin, mutta ihan järkyttävät jonot pakottivat meidät keksimään jotain muuta, joten mentiinkin istumaan Amarilloon karpalolonkeroiden ja nacho-korien kera. 

Kotiin lähtiessä jouduttiin jonottamaan noin tunnin verran taksia vesisateessa. Oli kylmä! Tänään en aijokkaan sitten tehdä mitään paitsi nukkua, katsoa telkkaria ja löhötä. Huomenna taas työpäivä. 

Kivaa vappua! ^^ 

2 kommenttia:

:----)