perjantai 28. toukokuuta 2010

28052010

Tänään pääsin töistä jo neljän jälkeen mikä oli jätte kuul! Käytiin äsken kaupassa, ja ostin Lindex:stä tosi pitkän haalean vaaleanpunaisen topin, jota voin käyttää mekkona. Oon jo pitkään ettinyt sellaista, joten oli kiva yllätys kun toi kyseinen yksilö löyty ja olikin vain vajaa 8€.

Suunniteltiin eilen poikaystävän kanssa, että lähdetään heinäkuussa käymään Tallinnassa. Sellainen pieni shoppailureissu sinne. Täytyis vaan miettiä sopiva päivä ja että ollaanko yksi vai kaksi yötä. Tietääkö kukaan muuten onko Virossa alennusmyynnit samoihin aikoihin kuin Suomessa?

Noi kukkaballeriinat oon ostanut joku kolme vuotta sitten Puolasta, ja ne on ehkä maailman parhaimmat kengät kävellä. Ja toi kuosi ♥ 

Etein tähän nyt jonkun vanhan kuvan, mutta tosta kuvasta näätte ne paremmin.

4 kommenttia:

 1. hei, onpa tosiaan söpöt ja kauniit ballerinat! Ja erityisesti plussaa, jos niillä on mukava kävellä :) Joskus ulkomailta tekee kyllä huippuja ja pitkäkestoisia löytöjä.

  VastaaPoista
 2. Noi nördelasit on tosi söppänät sulla! :D

  VastaaPoista
 3. Haluan sun takkisi ja lasisi ü

  VastaaPoista
 4. Little M: Kiitti! Ja ulkomailta tekee tosiaan aina huippu löytöjä :)

  Sini: Haa kiitti! ^^

  Satu: Hej tollasii lasei oli H&M:n miesten osastolla! Ja Vero Modassaki saattaa olla vielä. Shoppaillaa niit sit maybe sillo 15. päivä ;)

  VastaaPoista

:----)