perjantai 26. helmikuuta 2010

Run into the night

Löysin kaikenlaista kivaa kaupungilta, tai toisaalta osa oli ihan perus tarpeellisia juttuja, mutta muutama tosi kiva juttukin löytyi. Aloitetaan ensin vaikka kosmetiikka- tuotteista.

Eli Lorealin kasvovesi ja kosteusvoide. En ole ennen käyttänyt kasvovettä, mutta käydessäni kasvohoidossa, kosmetologini kehotti hankkimaan sellaista. Lorealin Happyderm- kosteusvoide taas on mun luottotuotteeni. Olen käyttänyt kyseistä tuotetta jo monta vuotta ja se on vaan parasta. Kosteuttaa hyvin (jopa talvella) ja kuivuu nopeasti. Sopii hyvin myös meikin alle.

Modelsownin kynsilakka pastellinkeltaisena sävynä (Lemon Meringue) oli myös pakko ostaa kesäksi, kun sitä viimeksi olin jo katsellut.
  
  
Valkoinen perustoppi ja mustaharmaa- raitapaita H&M:stä.
 

Ja lopuksi päivän kivoin ostos Kapphallista. Olin joskus aiemmin jo katsellut samanlaisia laukkuja mustina, mutta en ostanut koska kaikki omistamani laukut on mustia, enkä oikeastaan tarvinnut samanvärisiä uusia. Mutta se laukku jäi oikeasti kummittelemaan mun mieleen ja tänään meninkin vielä katselemaan niitä ja mun onnekseni Kapphallista löytyi niiden lisäksi myös näitä beigen värisiä. Ja olihan mun ihan pakko ostaa, koska tän laukun malli ja nuo rypytykset on niiiiin kivat. Laukku on tosi iso, eli tonne mahtuu paljon tavaraa ja plussana myös mahdollisuus ottaa olkahihnat pois.

 
Nyt palailen tämän pariin

5 kommenttia:

 1. Kuinka iso toi laukku on noin mitoiltaan?

  VastaaPoista
 2. A-i-v-a-n ihana tuo laukku!

  VastaaPoista
 3. Minkä hintanen toi laukku oli! :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi1: Kiitos :)

  Anonyymi2: Mittailin oikein mittanauhalla ni pituus on noin 40cm, korkeus 30cm ja leveyss hmm noin 15cm :D

  Anonyymi3: Eks oookki? ;)

  Anonyymi4: Se makso 24,95€ :)

  VastaaPoista

:----)