keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Pink Punch

Olin tänään siis kiertelemässä kauppoja, mutta en löytänyt muuta ostettavaa kuin kaksi kynsilakkaa. Ihastuin Models Own:n kynsilakkaan ihan täysin! Sävy on nimeltään Pink Punch ja se on oikeasti melko räikeän värinen. Kuvassa väri ei tule oikeuksiinsa, sillä se näyttää tuossa enemmänkin oranssilta kuin pinkiltä. Models Own:n nettisivuillakaan väri ei mielestäni ole täysin sama kuin se oikeasti on.


Tekisi mieli ostaa myös pastellinkeltainen lakka.

Ostin myös Miss Selene- merkkisen hilelakan. Kovin paljoa noita hileitä ei yhdellä kerralla näyttänyt saavan kun äsken kokeilin. Mutta toimii hyvin ainakin kynsien kärkiin laittaessa.


Testasin jo uutta lakkaa ja tein lisäksi mustat seepraraidat. En ollut ennen tehnyt, mutta mielestäni niistä tuli ihan ok.

Tässä vielä hieman parempia kuvia päälläni olleesta mekosta.

Huomenna olisi kaverin kanssa tarkoitus mennä katsomaan penkkareita ja ajattelin postata hieman myös omista penkkareistani ja wanhoista!

(Alempana toinen tämän päivän postauksista!)

7 kommenttia:

 1. hienoja noi origami kurjet :P

  - lurkki

  VastaaPoista
 2. Noi kynnet on tosi hienot :) Ja toi lakka vaikuttaa aika hyvältä, haluaisin jonkun tollasen ihanan pirteen lakan kevääksi!

  VastaaPoista
 3. Noora: Kiiitti! :)

  Lurkki: Eks ookki? :P

  Riikka: Kiitti! Joo toi lakka on ihan hyvää. Yhdellä kerroksella ei ehkä saa tarpeeks peittävää mut kahdella joo :) ja kantsii mennä kattoo noita lakkoja, tosi kivoja sävyjä. t. eräs joka haluaisisi ne kaikki

  VastaaPoista
 4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Heippa!

  Mistä olet ostanut tuota Pink Punchia? Itse olen aiemmin tilannut sitä ja se on nyt päässyt loppumaan.

  Kiitos vielä!

  VastaaPoista
 6. Oon ostanut sen Seppälästä, mut tosiaan yli pari vuotta sitten jo. Models Ownia myydään kyllä edelleen siellä, mut en oo vähään aikaan nähnyt tota sävyä :/

  VastaaPoista

:----)