sunnuntai 28. helmikuuta 2010

We don't care where we're going as long as we don't arrive

Tässä muutamia juttuja, jotka olis melkeinpä pakko hankintoja kesäksi.

Vagabond on ehdottomasti mun lemppari kenkämerkki. Harvoin tältä merkiltä löytyy kenkiä joita en huolisi itselleni. Valitsin tähän kollaasin nyt vain kahdet kengät, jotka ovat molemmat niin upeat! Pinkit korkkarit löytyvät H&M:ltä ja ovat ihan pakko hankinta kesäksi. Omistin joskus melkein samanlaiset kiilakorolla. Ne löytyivät kirpparilta eurolla! Harmi vaan, että ne myös kuluivat nopeasti.

Turkoosit bikinit on ostettava myös jo pelkästään halvan hintansa vuoksi (H&M 4,95€). Olen jo viime kesästä asti halunnut bandeau- malliset, ja näissä viehättää sekä väri että kuosi. Onko kukaan nähnyt näitä vielä liikkeissä?
  
Tota H&M:n laukkua oon himoinnu jo niiiin kauan netissä, ja yhä odottelen josko noita saapuisi ihan kauppoihin asti. Näyttää tosi rennolta ja hieman ehkä urheilukassilta, tykkään!

Mulla ei oo ikinä ollut lippistä, mutta uskoisin että tollanen musta toisi kivaa piristystä tavallisempiin asuihin ja kesällä suojaisi samalla auringolta.

Aurinkolaseja nyt taas ei koskaan voi olla liikaa. Multa löytyy tuollaiset turkoosit jo pinkkejä, ja toi H&M:n malli juuri tämän mallisissa laseissa on paras, sillä ne on paljon isommat kuin monissa muissa liikkeissä kokeilemani. Ja mustat neliömäiset taas sopisivat kaikkeen ja ainakin The Hills- sarjasta tutun Laurenin voi usein bongata käyttämästä juuri tämän mallisia laseja.

Kolahtiko teihin mikään listalta? ^^

4 kommenttia:

 1. mä oon itekki metsästäny tollasia bikineitä (öö..miten kirjotetaan:D)ja sit noi aurinkolasit ! oon kattonu hennesilt sellasia mut en oo viel saanu ostettua ! noi muutki kyl tosi kivoja :))

  VastaaPoista
 2. tosi kivat olis noi turkoosit bikinit!:)

  VastaaPoista
 3. Noi molemmat kollaasin mustat kengät on ihan sairaan kivat! Pakko saada :)

  VastaaPoista
 4. Erika: Toivottavasti noita bikineitä ja laseja tulis pian kauppoihin! :)

  Anonyymi: Niin onkin! (:

  Riikka: Ne on! Tulee valinnan vaikeus kummat ostais :>

  VastaaPoista

:----)