sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Pakkailua

Olen tässä koko aamun pakkaillut, sillä lähden poikaystävän luo Tampereelle ja palailen kotikotiin vasta torstaina. Vihaan pakkaamista, sillä en osaa päättää mitä otan mukaan enkä tykkää valita vaatteita etukäteen. Aina jää ottamatta mukaan jotain mitä sillä hetkellä tarvitsisi. Ja joo ei myöskään ole kiva kantaaa miljoonan kilon painoista matkalaukkua + läppäriä + omaa laukkua. Onneksi on nyt poikaystävä hjelppimässä, mutta torstaina pitää saada itse raahattua nämä kaikki junaan ^^

Postauksia tulee kuitenkin siis koko viikon ajan ihan normaalisti. Nyt jatkamaan pakkausta ja sitten kohti Tamperetta!

8 kommenttia:

 1. Oho, ihan tuurilla löysin sun blogin täältä! :o No, lisäilin listalle kuitenkin! ;)

  - Saana

  VastaaPoista
 2. aii oho :D ei mulla silti oo tää blogi vielä kovin kauaa ollutkaan, mut kiva kun lisäilit :)

  VastaaPoista
 3. Joo, kattelinkin, et ollaan molemmat vasta aika alkutaipaleella. 8) Lisäile toki meidätkin, jos kiinnostaa!

  - Saana

  Ps. Mitä Ulvilaan muuten? :)

  VastaaPoista
 4. Joo lisäilin! Mut nii ei mitään ihmeellisempää kuulu, aika paljon Tampereella oleskelen. Syksyllä olin töissä ja nyt perjantaina olis myös yks työhaastattelu. Mitä sulle kuuluu? :)

  VastaaPoista
 5. Oh, Nice! :) Onko sulla ens syksyksi jo jotain suunnitelmia? Meinaatko muuttaa Wilen luo Pirkanmaalle? ;)

  Mulle kuuluu kanssa ihan hyvää. Oon tykännyt tosi paljon olla täällä Turussa, kun koulu- ja työjutut saa helposti sovitettua yhteen. Muutenkin oon löytänyt paljon saman henkistä porukkaa, vaikka välillä ikävöinkin Ulvilaan. :D

  Ps. Hauskaa keikkaa!

  Pps. Tiedätkö, bloggaako joku muu Ulvilalainen? :o

  VastaaPoista
 6. Oi kiva juttu! äidinkieltä opiskelit siellä vai muistanko ihan väärin? :D Ja Onhan Turku kuitenki melko lähellä, et ulvilaanki helposti pääsee :)

  Joo, oon hakemassa Tampereelle opiskelemaan ens syksynä, jos ei onnaa ni mulla odottaa paikka Samkissa. Toivon kyl et pääsen Tampereelle, koska haluun pois Ulvila-Pori- alueelta :D

  En tiiä bloggaako kukaan muu ulvilalainen, en oo ainakaan löytänyt ketään :P

  VastaaPoista
 7. Joo, virallisesti se nyt on ”suomen kieli”, mutta sama idea kuitenkin. :D Ei tää kyllä kaukana ole, mutta bussilla köröttelee kuitenkin sen kolme tuntia.

  Suosittelen ehdottomasti maiseman vaihtoa. On paljon kivempi olla satakuntalainen, kun ei tarvi olla vanhojen ympyröiden kanssa kasvotusten joka päivä. 8)

  Ajattelinkin, että ollaan varmaan ainoat tai sitten kaikki muutkin pitää matalaa profiilia peläten dissiä, jonka blogin löytyminen saattaa anonyymeissä kirjoittelijoissa aiheuttaa. :D Anyway, tsemppiä nyt sit vaan kaikkeen: sekä kirjotteluun että loppukevään pääsykokeisiin. Tää puoli ainakin näyttää tosi kivalta!

  - Saana

  VastaaPoista
 8. Heii samoin sulle, jaksamista koulu - ja työjuttuihin! :) Ehkä törmäillään joskus Porissa päin!

  VastaaPoista

:----)