sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Laukun sisältö

Tampereella ollaan! Eikä ollut ees mikään hirveän huono ajokeli. Matka meni muutenkin nopeasti kuunnellen vuoroin Radio Rockkia ja YleX 

Ajattelin nyt esitellä teille mun laukun sisältöä, joka sisälsi hieman tavallista enemmän tavaraa, koska tulin tänne ja piti vain johonkin ängetä kaikki tavarat. Ja laukkuhan on ostettu Biancosta.

Meen minne tahansa niin mulla on aina mukana kännykkä ja lompakko ja useimmiten myös avaimet. Kännykkä on Nokian joku ihan perusmalli, sillä en tarvitse kännykkää muuhun kuin tekstaamiseen ja soittamiseen. Tarkoituksena olisi kuitenkin ostaa jossain vaiheessa uusi, sillä tuo on jotenkin tosi hidas ja välillä katkaisee puheluita. Lompakko on ostettu pari vuotta sitten H&M:stä ja tykkään siitä kovasti. Mustaa nahkaa ja muutama niitti koristeena. Avaimilla pääsee kotiin sekä poikaystävän kämpille.

Tällä kertaa laukusta löytyi myös nörttilasit, muutama koru, panta, kynä ja kamera, tosin kuvassa sattuneesta syystä vain kameralaukku.
 

Laukustani löytyy aina harja, pari kampaa ja varsinkin näin talvisin Bepanthenea. Nyt mukana oli myös kaikki meikkini, joita pidän Marimekon pussukassa. (Meikki postausta tulossa joskus myöhemmin)
 
 
 
Ja lopuksi vielä erä sekalaista tavaraa. Pipo, paperilappu, tikkari, salmiakkipastilleja ja huomista varten korvatulppia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

:----)