tiistai 27. syyskuuta 2011

27092011

Sunnuntain asu: Pipo, huivi GT / Toppi, housut, laukku H&M / Tennarit Icon

Tänään ollut taas kiireinen päivä, niinkuin eilinenkin. Kouluhommia riittää ja pitkiä päiviä. No okei tänään koulua oli vain huimat 4h, mutta koulun jälkeen kävin siivoamassa vielä solukämpän, jotta voin huomenna palauttaa avaimet. Nyt väsyttää!

Lähdettiin myös luokkakaverin kanssa tänään etsimään Kuopion Iskua ja Askoa. Hypättiin yhteen bussiin ja huristettiin Prismaan, jonka lähettyvillä luultiin edellä mainittujen liikkeidenkin sijaitsevan. No eipäs ollut. Sitten toiseen bussiin, joka kai oli oikea bussi, mutta ei tiedetty yhtään missä vaiheessa meen olis pitänyt jäädä pois. Niinpä me vähän turisteiltiin (istuttiin vielä bussin ekoilla penkeillä) ja reissattiin joku puolituntia ympäri Kuopiota. Käytiin ainakin Petosella ja Saaristokaupungissa. Oltiin molemmat kai niin väsyneitä, et meitä vaan nauratti koko tilanne. Onneks päästiin loppujen lopuks takaisin keskustaan ja päätettiin yrittää joku toinen päivä uudestaan ;)

8 kommenttia:

 1. En tiedä saitko infon jo, mutta Isku ja Asko ovat Kartanonkadulla, eli basically aivan perseessä :D

  VastaaPoista
 2. :D Okei kiitos, hyvä tietää! Täytyy ehkä kattoo vähä tarkemmin noita busseja ja karttoja :p

  VastaaPoista
 3. Huonekaluliikkeillä on jännä taipumus sijaita aina ihan hevonhelvetissä, en tiedä miksi :D Ehkä oletetaan, että ihmiset käyvät siellä kuitenkin vaan autolla?

  VastaaPoista
 4. Noora: Jep :)

  Sagu: No sanos muuta! Meki tosin lähdettiin sinne ihan vaan kuvailemaan koulujuttuja - ei huonekaluostoksille :D Mut auto olis ihan kätevä jos sellainen olis ;)

  VastaaPoista
 5. haha :D ehkä minun pitää sitten joku toinen päivä tosiaan lähtee teidän mukaan seikkailemaan :DD
  niin ja ihana punainen pipo!! ^^

  VastaaPoista
 6. Itseasiassa ne ei sijaitse aivan perseessä(3-4km keskustasta). Iskuun ja askoon pääsee esim. bussilla 20 tai 21 (Pirttiin tai Savolanniemeen menevä bussi) Myös bussilla 7 tai 16 pääsee ihan siihen lähelle. Pyörällä pääsee toosi iisisti kun pyöräilee särkiniemen ponttoonisillan kautta, joka ei varmaan sulle tässä vaiheessa sano mitään, mutta kunhan opit tuntemaan kuopioo niin jos täytyy sinnepäin mennä niin särkiniemen kautta pääsee helposti eikä tarvii bussista maksaa :)

  VastaaPoista
 7. Hannah: Sun pitää ehdottomasti lähtee meen mukaan seuraavalla kerralla! :D

  Anonyymi: Hei vau, kiitos tosi paljon! :) Ihanaa, et täältä löytyy kuopiolaisia lukijoita. Nyt ainakin sit tiedetään, millä bussilla seuraavaks mennään :p Me tosiaan mentiin eka nelosella Prismaan ja sit hypättiin 23 :D

  Mulla ei itseasiassa oo mitään tietoo mistään noista mainitsemistas paikoista, mut varmasti pikku hiljaa tulee kaikki tutuks ni sit uskaltaa lähtee keskustan ulkopuolellekki pyöräilee :)

  VastaaPoista

:----)