torstai 29. syyskuuta 2011

29092011

Toppi ja liivi H&M / Farkut Zara / Kengät Seppälä

Tänään on taas ollut niin kiva päivä! Mut mennääs nyt vaikka järjestyksessä, kun mulla on muutamia kuviakin päivän tekemisistä. Mentiin tosi myöhään vasta kouluun, joten aamulla oli ihanasti aikaa kihartaa hiukset, kuunnella musiikkia, olla rauhassa koneella ja muutenkin aikaa tehdä kaikkea mitä normi aamuina ei todellakaan ole.

 Sitten oltiin vähän koulussa kuvankäsittelytunnilla eli photaria. Huomenna testi joka menee varmaan tosi hyvin :D

Koulun jälkeen toistamiseen kavereiden kanssa Kahvila Houkutukseen kahveille ja kakuille. Pistettiin Hannan kans tavotteeks maistaa kaikkia kakkuja tässä neljän vuoden aikana. Se tavote tosin varmaan täyttyy jo tän ekan vuoden aikana ;)

Täällä Kuopiossa on tällä hetkellä meneillään ANTI - Contemporary Art Festival ("maailman ainoa kansainvälinen nykytaidefestivaali, joka keskittyy pelkästään julkisiin tiloihin tehtyihin paikkasidonnaisiin teoksiin.") eli koko kaupunki on täynnä kaikenlaisia juttuja. Yllä olevassa kuvassa on parhaillaan menossa avustettu tienylitys eli tyyppejä kannettiin mitä erilaisimmilla menetelmillä kadun yli.

Me otettiin osaa Blast Theoryn Rider Spoke- nimiseen juttuun. "Rider Spoke on teos pyöräilijöille. Ohjaustangollasi oleva pelikonsoli ohjaa sinua halki Kuopion katujen. Pääset tutkimaan kaupunkia pyörän selästä etsimällä piilopaikkoja, joissa äänittää viestejä, ja muiden piilottamia digitaaliaarteita. GPS-tekniikka paljastaa ruudulla ja ympäröivässä kaupungissa, mitä ilta kätkee itseensä" Ja voin sanoa, et toi oli ihan mielettömän ihana ja kiva juttu. Menkää ihmeessä kaikki kuopiolaiset kokeilemaan tota vkl aikana. Muille: katsokaa vaikka tää video niin pääsette fiilikseen ja ideaan mukaan!

5 kommenttia:

 1. Voi että, iskipä taas koti-ikävä :D Ja vastahan mä maanantaina tulin pois Kuopiosta! Nyyhkis.

  Olet tosi nätti tuossa kuvassa :)

  VastaaPoista
 2. oi sun hiukset on ihanasti! :)

  VastaaPoista
 3. Sagu: Voiih! No mut tuut taas tännepäin ni koti-ikävä menee ohi :p Olit muuten täysin oikeassa ku vinkkailit tota Houkutusta mulle joskus aiemmin :) niin ja kiitos hurjasti! Ihanaa, että jaksat kommentoida ^^

  Noora: Kiitos :---))

  VastaaPoista
 4. ihana toi liivi ja oot tosi kaunis :) sait uuden lukijan :)

  VastaaPoista
 5. Ensi kuun lopussa olisi tiedossa seuraava Kuopion keikka, eli kauaa ei tarvitse odotella :) Sitten pitää kyllä käväistä Houkutuksessakin, tällä kertaa ei ehtinyt.

  Totta kai mä kommentoin, vielä joskus sä käsket mua häipymään helvettiin täältä... :D Mutta kun sä olet niin mukavan oloinen ja sun uusi kotikaupunkikin on aika hyvä valinta!

  VastaaPoista

:----)