maanantai 19. syyskuuta 2011

19092011

 Kaikki H&M paitsi kengät Bullboxer

Siinä olis taas tän päiväistä asua kuvattuna. Koulussa meillä oli tänään ainoastaan luovan toiminnan ja suunnittelun perusteita ja ATK- tunnilla harjoiteltiin hieman kuvanmuokkausta. Oon oikeesti maailman huonoin tietokoneella, enkä osaa käyttää mitää ohjelmia, joten tosi kiva on oppia Photoshopin ja muiden ohjelmien käyttöä. Huomenna sama jatkuu, ja kuviksentunnilla meillä taitaa olla taas alaston malli piirrettävänä. Illalla odottaakin sitten Kauppakadun Improbatur eli baarikierrosta luvassa.


Nyt mä palaan tän yllä olevan kouluhomman pariin. Saatiin tehtäväksi haastatella kaveria, ja tehdä sen perusteella tuollainen mielikuva/ideakartta toisen sisustustyylistä. Eli vähän kuvia ja inspistä siitä millaista sisustusta lähdettäisiin kaverille tekemään.

Hei kertokaa ihmeessä kiinnostaako teitä nähdä ja kuulla enemmänkin mun koulutehtävistä ja muista jutuista? Mieluusti niitä ainakin itse tänne välillä laittelisin ^^

3 kommenttia:

  1. vähä kiva tehtävä:) laita ihmeessä lisääkii kaikkii koulujuttuja, kyl mua ainakii kiinnostaa nähä mitä joudutta/pääsette siel tekee:)

    VastaaPoista
  2. todellakin olis kiva kuulla sun koulujutuista myös:) ittee kun kans kiinnostaa sisustus ja tollaset jutut, nii ehdottomasti!

    VastaaPoista
  3. Hei tosi kiva kuulla! Varmasti tulee siis lisää koulujuttuja ja muutenkin sisustuspostauksia :)

    VastaaPoista

:----)