keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Väriä vaatekaappiin

Ostin eilen jotain hyvin epätyypillistä minua. Eivät itsessään nuo tuotteet vaan nuo värit! Mulla ei ole ollut punaista paitaa varmaankaan sitten yläasteen ja vaaleita farkkujakin käytin viimeksi vuosia sitten. 

Vaaleita farkkuja olen tässä jo jonkin aikaa itselleni kesäksi etsinyt, joten oli tosiaankin kiva yllätys huomata nuo Lindex:sin alerekillä. Normaalihinta oli 39,90 ja olivat nyt 70% alessa eli hintaa jäi about 12€!! Lahkeet on ihan pillit, koska en ihan oikeasti tule enää ikinä käyttämään muita kuin pillejä. Leveet lahkeet on vaan mun vartalolle no no.

Punaisen paidan nappasin vielä sovitukseen juuri, kun olin menossa kassalle maksamaan farkkuja. Olisin halunnut ostaa harmaan version, mutta sekä äidin että siskon mielestä toi punainen sopi mulle paremmin, ja koska kuulemma omistan liikaa tummia yläosia, niin tuo punainen lähtikin sitten kassan kautta kotiin. Ja se on kiva! Tänään mulla oli se jo päällä ja täytyy myöntää, että tykkäsin asusta paljon. Niin ja paidan hintakin oli tiputettu puoleen eli hinta oli hieman vajaa kymppi.

7 kommenttia:

  1. Aivan ihanalta näyttää tuo paita. Hyvä että uskalsit ottaa kerrankin värikkään. Itsekkin haluaisin käytää värikkäittä mutta jotnekin se musta ta harmaa vaan tuntuu kodikkaammalta. Tällä hetkellä kuitenkin haaveilen punaoransista HOUSUISTA.

    VastaaPoista
  2. älyttömän upee toi paita!! pliis sano että niitä jäi sinne vielä! ja noi housut toivottavaasti niitä oli myös lisää!

    VastaaPoista
  3. Jenna: Siis sama juttu! Musta on niin hyvä väri, ja aina näyttää hyvältä :) Ja mäki haluun punaset farkut! H&M:llä oli nettikaupassa ainakin ihania ja nyt vaan odotan josko niitä ihan kauppoihinkin ilmestys :p

    Anonyymi: Jäi! Molempia oli vielä monta kappaletta jäljellä kuin myös kokoja. Jos oot porilainen, niin omani ostin Mikkolan Lindex:ltä :P

    VastaaPoista
  4. Oi miten kivoja löytöjä :)

    VastaaPoista
  5. joo oon porilainen ja kiitos kiitos! suuntaan sinne heti huomenna aamulla:>

    VastaaPoista
  6. nyt oli pakko tehdä poikkeus ja kommentoida. ylä-asteella sulla oli aina joku värikäs paita, ja samanväristä luomiväriä.aamulla kun tulit kouluun, yritin aina arvata luomivärin perusteella mikä paita sulla on. eikä oo kovin kauaa ku just mietein sitä. (:

    t.

    VastaaPoista
  7. Sari: Jep ^^

    Anonyymi: Toivottavasti säkin löydät kivoja juttuja sieltä :))

    T: Äää mulla oli :DD Ihan kauheeta! Mut hei kuka siellä kommentoilee? Mulla olis pari veikkausta :D

    VastaaPoista

:----)