torstai 28. huhtikuuta 2011

Coral Pop

Ostin muutama viikko sitten huulipunan. No ei siinä vielä mitään, käytänhän nudepunia joka päivä, mutta tämä sävy olikin punainen eli ihana korallinpinkki. Lapsuudesta muistan, kun mulla oli kirkkaan punainen huulipuna ja se oli oikeesti ihan kauhea. Sen jälkeen en varmaan punaista huulipunaa olekkaan kunnolla käyttänyt. Nyt olin kuitenkin muista blogeista nähnyt monilla pinkkejä punia, ja jotenkin mullekkin tuli sellainen "pakko saada"- tunne. 

Sainkin sitten etsiä oikean sävyistä punaa varmaan kuukauden. Tuntui, että kaikki oli liian tummia ja jokaisessa oli aina sitä samperin hilettä. Sitten löysin tämän Maybellinen Coral Pop:n ja testailin kaupassa väriä varmaan viis kertaa kämmenselälle, enkä ollut vieläkään ihan varma. No ostin sen kuitenkin, ja kotona jännittyneenä testasin sitä ihan huulille asti. Aluksi olin omasta mielestäni tosi hassun näköinen, mutta sitten totuin ja nyt tykkään tästä ihan mielettömästi. Vappuna mut nähdään varmasti korallin värisissä huulissa.

2 kommenttia:

  1. :D Lupaan laittaa kuvia vappu-asusta (vaikka mulla ei oo vielä mitään tietoa mitä aijon päälleni laittaa), niin varmasti siinä meikkikin vilahtaa :D

    VastaaPoista

:----)