torstai 14. huhtikuuta 2011

Kirppispöytäää!

Huomio Porilaiset ja kaikki lähiseudun asukit! Varattiin tosiaan äidin kanssa kirppispöytä tosta keskustan Sisätorilta  ja lähdetään kohta sen auettua viemään tavaroita sinne. Suurin osa mun vaatteista on ihan käyttämättömiä tai on ollut about kerran päällä. Hinnat pyörii siinä 1-5€. Joten käykää shoppailemassa Sisätorilla ja pöytä numero 26! ;)

6 kommenttia:

 1. Harmi etten asu lähelläkään Poria :< Toi laukku olis kiva! :>

  VastaaPoista
 2. toi ruusutoppi näyttää ihanalta! täytyykin mennä käymään sun paikalla:)

  VastaaPoista
 3. Noraa: Muakin aina harmittaa, kun näkee jollakin bloggaajalla olevan kirppispöytä ja sit tietää, et vois löytää vaikka mitä sieltä :)

  Anonyymi: Toivottavasti kerkesit sen ostamaan? :) En ainakaan enää äsken tota toppia nähnyt kun kävin lisää tavaraa viemässä.

  VastaaPoista
 4. Oon hakemassa huomenna omani pois sisätorilta, joten täytynee katsastaa toi 26 ;-)

  VastaaPoista
 5. Hei, mihin asti pidät pöytää? Olisi kiva käydä osingoilla samalla, kun pääsiäislomailen Ulvilassa ensi torstaista lähtien. ;)

  P.S. Miksiköhän mun koneella kestää poikkeuksetta ikuisuus blogisi kommenttilaatikon avaamisessa? Häiritsee! :(

  VastaaPoista
 6. Laura: Kiva juttu :))

  Saana: Mulla on tiistaihin asti pöytä siellä, en tiedä vielä otetaanko toista viikkoa :) Aika hyvin oli äsken ainakin jo vaatteet siellä vähentyneet, mut katsotaan ^^

  Hmm.. En tiedä tosta kommenttijutusta :/ Hyvä kun sanoit, täytyy mennä munkin koittaa jonkun muun koneella kun ainakin omallani tää toimii ihan hyvin :D

  VastaaPoista

:----)