perjantai 4. helmikuuta 2011

Shopping, part 1

No niin nyt nyt olis vuorossa niitä Madeiran ostoksia. Tuolla oli siis ihan huiput alennukset, enkä tainnut koko reissulta ostaa kuin yhden normaalihintaisen tuotteen. Aloitetaan kengistä.

Ekaks tietty reissun paras kenkäostos. Kattelin näitä kyseisiä kenkiä Zarassa loman alkuvaiheessa jo normaalihintaisina (tais olla 49,95€), mutta en malttanut niitä heti ostaa. Ja onneks en, kyseiset maihari tyyliset saapikkaat tulivat meinaan muutama päivä ennen lähtöä alennukseen ja maksoin noista vaivaiset 15,99€ !!! Nää on ihanattt!
 
Seuraavat kengät ostin heti ekana päivänä Stradivariuksesta. Olivat viimeinen pari ja hintaa myöskin se 15,99€ (norm. 39,95). Nämä olivat jo päivittäisessä käytössä matkalla, ja tulevat varmasti lumien sulettua täällä Suomessakin olemaan yhdet kevään lemppareista.

Zarasta löysin super mahtavat puukorolliset korkkarit! Korkoa näissä on 9cm, ja platoa 3cm. Mulla ei oo ikinä ollut näin korkeita korkkareita, ja aluks vähän pelottikin kokeilla kyseistä paria, mut näillä on oikeasti ihan huippu hyvä kävellä. Korkea plato sekä paksu puinen korko auttaa meikäläistäkin pysymään hyvin pystyssä ;) Normaalihinta oli 59,95€ ja itse maksoin ainoastaan 15,99€. 
 
Ja lopuks vielä aika perus mustat ballerinat, joista löytyy kuitenkin söpö rusetti. Nämä ostin Springfield- nimisestä liikkeestä. Hintaa oli normaalisti 19,95, mutta alennuksesta puoleen hintaan.

6 kommenttia:

 1. ahh, nuo puukorolliset! ihan mielettömät!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat ostokset! :)

  VastaaPoista
 3. Lura: Eks ookkin! En malta oottaa et pääsen käyttämään niitä :)

  Anonyymi: Kiitos! ^^

  Jade: Kiitos! Ihanaa, et jaksat aina kommentoida :))

  VastaaPoista
 4. Noi ensimmäisen kuvan kengät on aivan ihanat!

  VastaaPoista
 5. Anni: Kiitos! Tykkään niistä itekkin paljon :)

  VastaaPoista

:----)