tiistai 8. helmikuuta 2011

Hiustenpidennykset

Ajattelin nyt tehdä postauksen pidennyksistä, sillä olen huomannut, että blogiini tullaan usein pidennyksiin liittyvillä hakusanoilla. Itselläni on kokemusta ainoastaan sinetti- ja klipsipidennyksistä, ja sinetitkin minulla on ollut vain kerran.

Klipsipidennyksiä olen käyttänyt jo lähes 5 vuotta, enkä voi kuin suositella. Kukaan ei ole meinannut edes uskoa, että mulla ylipäänsä on pidennykset sillä niin hyvin ne omaan päähäni sulautuvat. Esimerkiksi joka ikisessä tämän blogin kuvassa, paitsi Thaimaa kuvissa, minulla on pidennykset hiuksissani. Otan pidennykset aina nukkumaan tai suihkuun mennessä pois, ja takaisin laitan ne parissa minuutissa. 

Itsellänihän on lähes aina ollut 40cm pidennykset, lukuun ottamatta edellistä kertaa jolloin tilasin Rapunzel Of Swedeniltä 60cm pidennykset. Rakastuin täysin tuollaisiin tosi pitkiin hiuksiin, mutta Rapunzelin hiustenlaatu oli niin paljon huonompi, että pidennykseni eivät kestäneet hyvänä kuin ehkä kuukauden. Ne menivät niskasta ihan järkyttävään takkuun jo muutamassa kymmenessä minuutissa ja niiden selvittely oli aina yhtä kivaa puuhaa. Samalla pidennykset myös harvenivat. Dream Hairin hiusten laatuun olen taas aina ollut enemmän kuin tyytyväinen. Hiukset pysyvät ainakin itselläni hyvinä jopa 7-10kk, ja hiusta on yhdessä klipsissä enemmän kuin Rapunzelin vastaavissa.

Pidennyksiä en hoida oikeastaan yhtään mitenkään eritavalla kuin omia hiuksiani. En omista edes pidennysharjaa, vaikka sellainen varmasti auttaisi pidennyksiä pysymään parempina vieläkin kauemmin. Suoristan hiukseni joka päivä, ja pidennykset tietysti siinä mukana, enkä edes aina muista käyttää lämpösuojaa.

Olen ollut siis todella tyytyväinen ja nyt odotellaankin sitten vähän pidempiä pidennyksiä, sillä eilen illalla huomasin, että Dream Hairille oli uutuutena tullut 50cm koko pään clip-one-pidennyksiä. Ennen mulla ei olekkaan ollut koko pään pidennystä vaan ainoastaan pienempi nippu tuuheutta tuomaan. Innolla odotan paketin saapumista! ^^

5 kommenttia:

 1. Paljonko se 40cm pienempi nippu on sitten maksanut? Entä koko pään 50cm clip-onit? :)

  VastaaPoista
 2. Mikaela: Se 40cm nippu maksaa 69€ ja koko pään 50cm 129€ :) Painon mukaan tossa pienemmässä on n. 45g hiusta ja isommassa n. 115g. Jos haluut esimerkiks vaan tuuheammat hiukset + muutaman lisäsentin niin toi pienempi nippu riittää hyvin :)

  VastaaPoista
 3. En oo edes huomannu et sulla on pidennykset! :o eli melko loistavat semmoset! :> itelläni oli vuos sitten Rapunzelin klipsit ja ne meni heti huonoon kuntoon ja siihen käyttö jäi. :<

  VastaaPoista
 4. Mitenköhän luonnonkihariin hiuksiin istuisi pidennykset? Olen halunnut pitkät hiukset jo pitkään, mutta kun tämä oma kuiva ja käkkärä ei kasva kovin nopeasti... Ja olisi huippuihanaa jos ylppäreissä omistaisi pidemmän pehkon. :)

  VastaaPoista
 5. Noraa: Et oo ainoo ketä ei oo huomannut :D Rapunzelin klipsit oli itelläkin tosi huonot. Mut jos vaan vielä pidennyksiä kaipailet, (vaikka sulla kyl tosi pitkät hiukset jo on :P) niin suosittelen noita Dream Hairin pidennyksiä :)

  Elsi- : Tuolta löytyy myös kiharaa pidennystä joka varmasti olisi ainakin tavallista suoraapidennystä parempi vaihtoehto luonnonkiharille hiuksille :) En osaa kylläkään sitten sanoa kuinka kiharaa tuo pidennys on, mutta voihan sitä aina esimerkiksi tarvittaessa kihartaa lisää :)

  VastaaPoista

:----)