tiistai 29. toukokuuta 2012

Kuvia kuluneelta viikolta

Hups, tuli viikon blogitauko. Mut ihan tarkotuksella oikeastaan. Kouluhommia oli ihan hullusti, kun tietty aika paljon juttuja olin jättäny vikalle viikolle. Paljon tuli myös hengattua kavereiden kanssa ja nautittu auringosta. Tässä nyt jotain random- kuvia kuluneelta viikolta.

 Kuopioon aukesi viime torstaina Ikea, joten pakkohan siellä oli heti perjantaina käydä. Mukaan lähti valkoinen päiväpeitto sekä partsille tuo kuvissa näkyvä matto. Istuintyyny on mun ehkä paras kirpparilöytö ikinä, hintaa sillä oli vaivaiset 4€.

Tietty  tuli otettua aurinkoa, ja mikäs sen ihanempaa kuin olla tossa partsilla, johon paistaa suoraan arska ja lämpömittari näyttää +32C.


Yhtenä päivänä hengailtiin taas kavereiden kanssa sataman nurtsilla, ja josta taas jatkettiin terdelle. Huippu kivaa jälleen kerran!


Tänään saavuinkin sitten Ulvilaan ja huomenna alkaa työt. Ei inspaa sitten yhtään, mutta pakko se on töitä tehdä. On myös masis, että pääsen Kuopioon seuraavan kerran vasta elokuussa. Olisin niin halunnut jäädä sinne koko kesäksi. No jos jotain positiivista niin asukuvia alkaa ainakin taas näkymään useasti, kun täällä kotikotona on aina joku kuvaaja.

2 kommenttia:

  1. Ei mulla muuta kuin että moi pitkästä aikaa! :)

    VastaaPoista
  2. Moikka sinnekkin! Ja kiva kuulla sustakin pitkästä aikaa :)

    VastaaPoista

:----)