tiistai 15. toukokuuta 2012

15052012


Tänään päästiin valokuvauksen- kurssilla käyttämään studiota, joten napattiin siellä samalla kuvat asustakin. Koulussa oli melko leppoisaa ja koulun jälkeen kiirehdettiin Lydden kanssa katsomaan Gossip Girlin vitoskauden viimeinen jakso. Oli muuten paljon tylsempi mitä odotettiin. Mut Chuck oli kuumis!

Ilta vietettiin kavereiden kanssa terassilla. Oli ihanaa, kun aurinko paistoi ja mittari näytti +20 astetta. Varmaan lämpimin päivä tähän mennessä täällä.

6 kommenttia:

 1. nätti tuulia! ja voihan chuck....

  täälläki porissa eilen torin mittari näytti 20 astetta, kyl kelpas olla passionin terassil :)

  -taina

  VastaaPoista
 2. Hitsi ku en ostanu sillo tota paitaa, ku mietein et en kuitenkaa käytä sitä, mut nyt ku se olis ni aaa!!

  VastaaPoista
 3. Mulla on blogissa sulle haaste. :-)

  VastaaPoista
 4. Taina: Kiiittiii ♥ Ihanaa oikeesti et vihdoinkin toi lämpö ja kesä tuli! Tänään täällä oli vielä eilistä lämpimämpi päivä.

  Eerika: Toi on niiiiiiin kiva paita!

  Noraa: Haa okei kiitti! Täytyy käydä tsekkaas vaikka oonkin laiska tekee haasteita :D

  VastaaPoista
 5. Oi tositosi kivat vaatteet, mutta ihan rakentavana palautteena voisin sanoa että näyttäisi kivemmalta jos opettelisit olemaan kameran edessä vähän luontevammin. Näytät tosi epävarmalta kaikissa asukuvissa, esimerkiksi tuo sisäänpäin kääntynyt jalka häiritsee tosi paljon. Tiedän kyllä, että se on hankalaa jos siihen on tottunut, mutta siitä pitää vaan opetella pois. (:

  VastaaPoista
 6. Mari: Mä en oo ite edes huomannu et mulla on toi jalka kääntynyt noin sisäänpäin :D onneks sitä ei kuitenkaan ihan kaikissa kuvissa oo.

  VastaaPoista

:----)