tiistai 22. toukokuuta 2012

Risteilyllä

 huivi, toppi H&M / housut Topshop / baltsut Dubaista

Tulin just leffasta, oltiin katsomassa Diktaattori ja se oli hauska. Ei niin hyvä kuin viime leffa Brüno, mut hyvä tämäkin. Sai ainakin nauraa! Nyt katson euroviisuja ja vaikka Suomen tän vuotinen biisi onkin mun mielestä kuraa, niin tietty toivon Suomen pääsevän jatkoon. Lemppareita itellä on ainakin Venäjän viisumummot sekä Israelin biisi. Katsotaan mitä muita hyviä tässä vielä illan ja enstorstain aikana kuullaan.

Eilen oli ihan mieletön päivä. Aurinko paistoi ja ulkona oli ihanan lämmin. Heti koulun jälkeen lähdettiinkin kavereiden kanssa tonne sataman nurtsille hengailemaan.

Sitten saatiin lisää porukkaa seuraamme ja lähdettiin risteilylle. Tosta Kuopion satamasta lähtee monta kertaa päivässä laivoja saarikierrokselle ja hintaa on opiskelijoille 11€. Suosittelen! Meillä kävi kaiken lisäks hyvä tuuri, sillä saatiin oma private-risteily vaan meen luokalle, kun ei ketään muita laivaan tullut. Haha meillä oli niin hauskaa!

5 kommenttia:

 1. Hihii, minun sukulaiset omistaa tuon Koski laivan ja yhden toisenkin :) Muutaman kerran olen itsekkin käynyt Kallavedellä risteilemässä, meillä on sukulaisilla mökkikin siellä :)

  VastaaPoista
 2. Onpas ihania kuvia! Tuolla on varmaan ihan super siistejä maisemia :)

  VastaaPoista
 3. Suvi: Me oltiin itseasias just tolla Koski- laivalla risteilemässä :D

  Riikka: Joo! Oli tosi upeita maisemia! :)

  VastaaPoista
 4. Laura: ON! :D Anu on mun luokalla! mitä häh tunnetteko te? :D

  VastaaPoista

:----)