sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Ja taas kenkiä...

Oho, tuli tässä sit vahingossa viikon tauko blogin kanssa. Ei oo oikeesti vaan ollut mitään inspistä, kun ulkona on vallinnut se melkein -30 astetta pakkasta ja koulupäivät ollu aika pitkiä, joten kotiin tullessa on tehnyt mieli vaan nukkua. Vkl vietin Ulvilassa kissavahtina ja jätin typeryyksissäni kameran tänne Kuopioon. Mutta nyt äsken jaksoin vielä kuvata teille parit kengät, jotka on tässä tullut alennuksista ostettua.

Tämän parin ostin itseasiassa jo joskus tammikuun alkupuolella Dinskosta. Halusin jotkut korolliset, ei mustat, kengät talvikäyttöön ja nämähän sit löytyivät noin 25€ hintaan. Lämmin karvavuori ja korko ovat pitäneet kylmän visusti poissa näillä kovillakin pakkasilla.

Nämä taas löysin Biancosta 70% alennuksella. Aitoa nahkaa ja näissäkin sopivan korkuinen korko, ja ihana väri!! Normaalihinta 139€ ja alennettuna 40€. Kelpaa! Pähkäilin aluksi mustien vastaavien kanssa, mut onneks kuitenkin päädyin näihin. Mustia kenkiä, kun mulla jo tarpeeksi löytyy.

Lisäks ostin H&M:stä tekonahkaiset herrainkengät viidellä eurolla. Kuvaa en nyt muistanut ottaa, kun kerkesin ne jo laittaa laattikkoon kevättä odottamaan. 

2 kommenttia:

  1. Ovatko nuo Dinskon kengät aito- vai tekonahkaiset? :)

    VastaaPoista
  2. Ne on tekonahkaa harmi vaan, mut vaikuttavat kyl tosi hyvä laatuisilta :)

    VastaaPoista

:----)