tiistai 7. helmikuuta 2012

Random juttuja

Löysin Suomalaisesta kirjakaupasta ihan sattumalta tälläisen mahtavan sisustuskirjan viidellä eurolla ! Ja hinta noin alhainen vain sen takia, että etukansi on repeytynyt. No sehän ei mua haittaa laisinkaan, sillä noin upeasta kirjasta olisin voinut maksaa enemmänkin. Kirja on ihan älyttömän paksu ja sisältää kuvia erilaisista huoneistoista. Tuolta löytyy inspistä vaikka millä mitalla.

 Tehtiin koulussa metallipaja- kurssilla peltilaatikko, joka pääsi nyt omassa kodissa kynttilöiden aluseksi.

 Ollaan myös edistytty meidän CAD- kurssilla ja päästy tekemään tälläistä neuvottelutilaa eli neukkaria. Voitte vaan arvata miten fiiliksissä oon siellä kokeillu eri materiaaleja ja värejä noille kuvassa näkyville jutuille. Niin siistiä! Ehkä lempparein kurssi tähän mennessä.
 
Postista hain tänään uusimman Buzzador- paketin, joka sisälsi Doven uutta tehohoitoainetta. Tulee muuten niin tarpeeseen, sillä mun latvat on pakkasten takia ihan karmeessa kunnossa. Toivotaan, että tää tehoaa!

Kaupoissa vallitseva Britti-lippu kuosi pääsi nyt piristämään mun kynsiä, kun viime viikoilla Ginasta löytyi oikean sävyinen sininen kynsilakka. Piti alunperin tehdä liput joka kynnelle, mut olinkin sitten laiska ja teinkin molempiin käsiin vain yhdet liput.

Oon jäänyt koukkuun pirtelöihin ja melkein joka päivä on nyt tullut tehtyä jonkinlaista. Lempparein sisältää mustikoita, rahkaa, vanilja- jugurttia ja banaania.

3 kommenttia:

 1. Oij CAD, aikoinaan itekki opiskelin sitä, "vähän" kyllä eri alalla mutta samaa hommaa se silti oli, oli kyllä meikänkin lemppari aineita koulussa! :)

  VastaaPoista
 2. Hää siis mikä tuo Buzzador juttu on? :D

  VastaaPoista
 3. HarMonica: Oikeesti me harjotellaan nyt ensiks Rhinocerosilla, mut kunnon cadikin tulee jossakin vaiheessa :) Ja on kyl kivaa! En ihmettele et oli sunkin lemppariaineita :p

  Miisa: No vastailinki sulle jo ;)

  VastaaPoista

:----)