maanantai 8. huhtikuuta 2013

08042013 outfitPipo, takki, kengät H&M / huivi, paita GT / laukku Forever21 / farkut kirppari (H&M) 

 Viikonlopusta selviydytty ja taas olis maanantai. Mihi nää viikot oikeen hujahtaa? Onneks kevät on silti tullut! Meitsi on heittänyt talvitakit jo varastoon, tai itseasiassa ne on talven jäljiltä vielä tuulettumassa vähän ulkona, mutta kuitenkin. Kevyemmillä takeilla on liikuttu ulkona jo melkeen viikko. Ihan super jees. 

Shoppailulakossakin ollaan täällä suunnalla oltu jo hyvän tovin ja sitä olis tarkotus jatkaa mahdollisimman pitkään. Eipä tuolta kaupoista oo mitään ihmeellistä ostettavaa ees näkynyt. Aikalailla sellanen fiilis, että samanlaisia kevätvaatteita siellä näkyis olevan kuin aina muinakin vuosina. 

Hmm.. mitäs muuta teille kertoisin. Eilen katoin loppuun Pretty Little Liarsin kolmos kauden ja vihdoinkin siinä sarjassa tapahtu jotain. Noi kolmosen muutamat vikat jaksot oli tosi hyviä, kun tuntuu et kaks ekaa kautta ja toi kolmosen puolväliin asti olevat jaksot oli vaan sitä ihan samaa ja mitään ei tapahtunut. Nyt jopa innolla odotan uutta tuottista. Kertokaa mulle jotain juonipaljastuksia, jos joku sellasia tietää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

:----)