torstai 14. helmikuuta 2013

L'Oréal Paris Ombré- hiusvärit

Oon jo tosi tosi pitkään miettiny liukuvärjäystä mun hiuksiin. Onhan se jo ehkä vähän vanha juttu, mutta oon niin kyllästynyt mun tän hetkiseen hiustenväriin et jotain uutta olis pakko saada. Inhoon kuitenkin ehkä eniten juurikasvua, ja oonkin viimeiset viis kuus vuotta värjännyt hiuksiani pelkillä kevytsävytteillä, jotta oon välttäny sen juurikasvun.

Nyt kuitenkin törmäsin youtubea katsellessani tälläsiin L´oréalin Ombre- värjäyspaketteihin ja himottas kokeilla tollasta. Suomessa en oo ainakaan vielä vastaavia nähnyt, mut huomenna täytyy varmaan mennä tsekkaamaan Sokokselta tilanne. Noita ombre- paketteja löytyy ainakin neljää erisävyä. Omat hiukseni on sen verran vaaleat, että päätyisin varmaan tuohon toiseen tai kolmanteen.

Ootteko te nähneet noita paketteja jo jossain?

Edit. Omat hiukset värjäyksen jälkeen:  klik

14 kommenttia:

 1. Just näin ainaki citymarketissa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vitsit, olis pitäny käydä siellä! Kävin Sokoksessa mutta sieltä ei löytynyt :s

   Poista
 2. Jooo oon kans törmänny just noihin! ainaki Tampereeltä löytyy Prismasta:) Just laitoin omaan tukkaan ton toisen värin ja hyvä tuli:>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heii kiva luulla! Nyt mun on ainakin ihan pakko saada toi :D

   Poista
 3. Oulussa noita oli Anttilassa :) Itsekkin pohdin, että uskaltaisikohan tuota kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei täytyy käydä sielläkin! Cittari ja Sokos on jo tsekattu ja niistä ei löytynyt. Voihan olla, et Kuopioon noi saapuu vast joskus myöhemmin :D

   Poista
 4. mäkin metsästin noita vaikka mistä koska niiden kohdalla oli tyhjä hylly lähes joka paikassa, mutta lopulta anttilasta tärppäs :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy varmaan heti tänään tai viimeistään huomenna mennä Anttilaan. Joko testasit väriä? :)

   Poista
 5. itse löysin kuopion anttilasta! mulla on luonnostaan punertava tukka ja laitoin ton vaaleimman, mut jostain kumman syystä se ei oikeen tehonnu. sit laitoin päälle ihan normi värinpoistoo(koska toihan väri on kans pelkkä vaalennusväri) ja hyvät tuli!

  -Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin kattomas Anttilassa tänään ja sielt tosiaan löyty 1 ja 4 sävyt, mut en sit ottanu kumpaakaan! Haluisin ton sävy2 mut en kyl tie löytyyks sitä suomesta lainkaan... Anttilassa sanoivat, et olivat jo tammikuussa tilanneet noita värejä lisää mut vieläkään niitä ei oo saatu.

   Poista
  2. Aijaa :( No jospa niitä tulis kohta ja saisit säkin liukuvärisi!

   Poista
 6. tietääks kukaa mistä vois saada tota 2 ekan liukuvärjäyksen vaaleempaa sävyä? niinku pelkästään eikä liukuvärjäystä :d

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis meinaatko nyt ton ekan paketin vaaleampaa väriä? :o Ja ihan normi hiusvärinä?

   Poista

:----)