maanantai 7. tammikuuta 2013

Päivän alelöydöt

Heippa ja sorppa! Musta ei oo kuulunu yli viikkoon. Loma Ulvilassa meni hullun nopeasti eikä mulla ollut kameraa mukana, niin en saanut esim. uudesta vuodesta yhtään kuvia. Mut niitä ei varmaan enää kyllä näin myöhään kukaan enää kaipakkaan. Perjantaina palasin takaisin Kuopioon ja on kiva taas olla täällä omassa kodissa. Ja Kuopiossa muutenkin! 

Tänään oli vielä vapaata eli koulu alkaa vasta huomenna, joten mikäs sen parempaa kuin kuluttaa päivä kauppoja kierrellen. Ekaks bussilla Matkuksen- kauppakeskukseen, jossa viihdyin huiman tunnin ajan. Siellä ei ollut siis yhtään mitää kivoja juttuja! En edes sovittanut mitään. Bikbokinkin alejutut oli aika tylsiä. 

 Paidat 10€/kpl H&M / karvaliivi 10€ Gina Tricot / paljetticlutch 5€ Gina Tricot 
/ nahkaiset ballerinat 29,5€ Vagabond

Keskustan kaupat onneks pelasti. Ginassa oli huimat alennukset menossa, lähes kaikki vitosella tai kympillä. Itselleni nappasin mustan karvaliivin ja söpön paljetti clutchin. Harkitsin myös upeeta mustaa nahkatakkia kultaisilla yksityiskohdilla, sekin huimissa alennuksissa (norm. 99,95€ -> 30€), mutta se jäi tosiaan vielä ainakin liikkeeseen.

H&M:stä pari kappaletta paitoja, molemmat puoleenhintaan eli kympin. Harmaa on pitkähihainen, josta kuitenkin näkyvät olkapäät. Tollasta oon halunnut jo jonkin aikaa eli super löytö.


Sokoksesta taas löysin Vagabondin aitonahkaiset perusbaltsut puoleenhintaan. Mulla kuluu aina yleensä baltsut per kesä, joten toivotaan et aitonahkaiset kestäis edes tuplasti kauemmin.


Sellasia juttuja. Nyt lupaan palata taas normaaliin päivitysrytmiin, blogia onkin jo ollut ikävä!

4 kommenttia:

:----)