keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Egyptiin!

Tuulia: Hups, taidettii just varata matka Egyptiin! Hei hei palkkarahat.

Alotetaas tää postaus mun tämän päiväisellä facebookin tilapäivityksellä. Tuli sit varattua kaverin kanssa matka Egyptiin ja tarkemmin sanoen El Gounaan. Lähtö ensviikolla, joten kauaa ei tarvitse onneks odottaa. Ihanaa päästä vähäks ajaks pois täältä pakkasista.

Kertokaa löytyykö sielt ruudun toiselta puolelta ketään joka olis kyseisessä paikassa lomaillut? 

12 kommenttia:

 1. En ole Egyptissä käynyt, mutta kovasti haluaisin!!! Tai ainakin johonkin lämpimään ja pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen tsekkaa äkkilähtöjä ni aika nopeesti matkalle pääsee :)

   Poista
 2. Mäkin haluan! Ois ihana päästä jonnekin lämpimään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyl ihan super kiva lähtee, ku edellisestäki reissust on jo melkee vuosi :)

   Poista
 3. En löytäny kartasta ollenkaa tommost kaupunkia mutta sitten näin et joku piste tuli aika liki Hurghadaa, eli sitä paikkaa missä me Ramin kans oltii :) siel oli kyllä niin ihanaa! Menkää snorklaamaan! :D tinkii vaan kaikest ja ei usko mitää eikä ketää.. nauttii ihanasta ilmasta ja näkymistä, eikä siel tarvi ainakaa mitää polvia tai olkapäitä peitellä paitsi varmaan sit jos menee johonki "tärkeeseen" paikkaan. Siellä on halpaa ja kaikkien kaa saa juoda ihanaa teetä ja kertoa elämästä Suomessa.. :D muistaa pitää käsidesin messissä etenki aina kun on käsitelly rahaa, ja pysyy erossa paikallisista maitotuotteista nii ei tuu mahakaan kipeeks. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä muistin, et te olitte just Hurghadassa :) El Gounast on sinne kai joku 20km vaan matkaa ja meen lentokin menee siis Hurghadaan. Ootan just eniten aurinkoo ja snorklausta! Se on niin hauskaa! Ja hyvä tietää toi ettei tarvi polvii ja olkapäit peitellä ku sitä ollaa pohdittu. Luxorii saatetaa ehkä mennä ni siel tietty sit eri homma :p

   Poista
 4. Törkeetä, mäkin haluan! :-D No ehkä ens viikolla mekin varataan joku ulkomaanmatka. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noni, ehkä teki koht pääsette matkoille ;)

   Poista
 5. Niin siistii :))) hihii, pitäkää hauskaa siellä! Luxorin reissusta tulee varmaan kans mielenkiintonen jos sinne menette. :) Kauhee ikävä sitä paikkaa ja hotellia!

  VastaaPoista

:----)