perjantai 18. tammikuuta 2013

New shoes again

Alan kyllä nyt jo itekki ihmettelemään tätä mun kykyä löytää alennuksista aivan super kivoja ja halpoja kenkiä. Olin menossa ostamaan kosteusvoidetta ja jostain ihmeen syystä päätin piipahtaa Sokoksen kenkä- osastolla. No sinne oli tullut lisää alejuttuja ja muutenki olivat laskeneet jo entisestään hintoja. Tietysti mä löydän kivan sandaaliparin ja viel viimeisen sellasen, joka nyt sattui olemaan kaiken lisäks just mun kokoa. Kohtaloa selvästi! Ei siinä mitään, sandaalit jalkaan, pikainen testaus ja kassalle. 


Mut voitteko kuvitella näiden hintaa? Vagabondin sandaalit ja aitoa pehmeää nahkaa. Normihinta siinä kuudenkympin tienoilla ja nyt alennettuna 20€ !!! Siis ei tollasia todellakaan voi jättää ostamatta, vai mitä?

4 kommenttia:

 1. Viimeaikoina on löytynyt kauheesti kivoja ja halpoja kenkiä. Itselläkin jo hyllyt notkuu kenkälaatikoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä et joku muukin on tuhlaillu kenkiin nyt :D

   Poista
 2. Itsekin tein viikko sitten parhaan alelöytöni nimenomaan (Kuopion) Sokoksen kenkäosastolta! Olin nimittäin jo pitkään haaveillut mukavista ballerinoista, sellaisista, joilla jaksaisi kävellä kesällä koko päivän ilman, että kantapäihin (tai jonnekin muualle) alkaa sattua! Kokeilin kesällä Gaborin ballerinoja, sillä olin kuullut, että ne olisivat ihanat jalassa! No niin olivatkin, mutta sadan euron hinnan vuoksi en millään raaskinut sellaisia ostaa. Nyt löysin Sokokselta 30 eurolla (-70% alessa) juuri sellaiset ballerinat, joista olin haaveillut koko kesän! Pari oli tietenkin ainoa, mutta onneksi juuri mun kokoa! <33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OHO! No siinä oli kyl aika mahtava alelöytö :D Kuopion Sokoksen on kyl aina ihan hullun hyvät alennukset kengissä. Ostin itekki just vähä aika sit Vagabondin baltsut siellä. Ne oli kyl vasta puoleenhintaan :)

   Poista

:----)