maanantai 22. lokakuuta 2012

Lauantain keikka-asu

T-paita H&M / housut Lindex / niittirintsikat GT

Tässä olis sitä lauantaista keikka-asua, ja päälle pääsi kuin pääsikin nuo niittirintsikat. Mun mielestä ne sopi tosi hyvin tollasen simppelin asun kanssa, eivätkä pistä silmään liian överisti. Mitäs mieltä te ootte?

Keikasta sen verran, että olihan se Lapko taas ihan mielettömän hyvä. Keikan jälkeistä väsymystä podettiinkin sitten koko eilinen ja varmaan vielä tänäänkin. Eilen tosiaan tulin junalla takaisin Kuopioon ja koulu jatkui taas tänään, et nyt on sit syyslomat lusittu. Onneks tää viikko on koulun puolesta vielä aika rento, niin on ihan leppoisa aloitella taas uutta jaksoa.

3 kommenttia:

 1. Hyvin sopii noi niittirintsikat! Itsekin yhdistäisin ne varmaan just johonkin tollaseen simppeliin, mutta tyylikkääseen asuun..

  VastaaPoista
 2. Jes!! Nyt olen very happyhappy! Oon jo pidemmän aikaa toivonut löytäväni kivan (muoti)blogin, jonka kirjoittaja asuisi Kuopiossa! Ja mieluiten olisi kanssani suunnilleen samaa ikäluokkaa ja muutenkin jotenkin samantyylinen ihminen. Olet noita kaikkia! Ihana blogi! Uusi lukijasi tässä hei! :)

  VastaaPoista
 3. Riikka: Kiitti! ^^

  Iidas: Moikka! :):) Ja kiitos SUPER ihanasta kommentistas! ♥ Kiva että jäät seurailemaan!

  VastaaPoista

:----)