tiistai 9. lokakuuta 2012

09102012

Jakku, toppi, farkut H&M / kengät Esprit / laukku Bianco 

Tulin vähä aika sit kotiin, kun oltiin kavereiden kans kattomassa vihdoinkin toi Magic Mike. Aikamoisella kiireellä sinne lähdettiin, kun idea tähän tuli noin 30 min ennen leffan alkua eikä lippujakaan saanut enää varattua. Meitsi oli kaiken lisäks collareissa ja ilman meikkiä täällä kotona, mut onneks toi leffa-teatteri sijaitsee ihan tossa lähellä joten hyvin ehdittiin. Leffasta sen verran, että olihan se nyt hyvä. Tosin en tiedä voiko mikään leffa olla huono jos siinä on Channing Tatum ?

6 kommenttia:

 1. No ei voi olla huono, aah Magic Mike! Mikä on sun suosikki Channing elokuva? Ja ihanan syksyistä siellä kuopiossa jo!:)

  VastaaPoista
 2. Ihan lemppari Channing- leffa on ehdottomasti 21 Jump Street! En oo varmaa minkää leffan aikana nauranu niin paljon ku tota kyseistä katsoessa :D Suosittelen jos et sitä oo nähnyt. Onks sulla jotain lempparia?

  Ja joo täällä on tosi syksyistä kyllä! Kauhulla odotan jo lumen tuloa :s

  VastaaPoista
 3. Voi no mä tykkään siitä kans, ja sitte She's the manista ja step up ykkösestä myös kovasti! hauskoja ovat, oi kun se on ihana mies :))

  Lunta pitäis tullaki jo ens viikolla pohjoisempaan suomeen! Tai lapissa vissii jo on :> mut odotan kyllä kans sitä räntäkakkaa tänne ulvilaan :D

  VastaaPoista
 4. Sulla on tosi kivalta vaikuttava blogi, liityin lukijaksi :)

  VastaaPoista
 5. Asukuvia on kyllä nyt ihana katsella kun syysmaisemat on taustalla on niin kauniita :)

  http://lindsaysdiaries.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. A: Ai siellä on kans joku toinenkin ulvilalainen? Tunnetaanko kenties? :D

  Milla: Kiitos! Ja tosi kiva et liityit lukijaksi :):)

  Lindsay: Niinpä! Oikein harmittaa, että kohta on sitä loskaa ja pimeää. Täytyy yrittää mahdollisimman paljon nauttia tästä syksyisestä säästä :)

  VastaaPoista

:----)