lauantai 13. lokakuuta 2012

12102012

Hattu, paita, farkut, karvakauluri H&M / takki Stradivarius / reppu Seppälä / kengät Dinsko

Istun tällä hetkellä junassa matkalla Ulvilaan. Matkaa takana 4h ja nyt odottelen junan lähtöä Tampereella. Äskeinen Pieksämäki- Tampere väli meni tosi nopeasti, kun juttelin vieressä istuvan tytön kanssa.

Kuvassa on eilinen asu. Oli pakko saada yhdistää karvakauluri nahkatakkiin ennenkuin on liian kylmä enää tolle takille. Nyyh, mä en halua talvea ja kylmyyttä. Kohta ei voi käyttää enää kaikkia kivoja takkeja ja kenkiä, vaan on pukeuduttava niihin samoihin kaikista lämpimimpiin vaatteisiin. No mut toivotaan, et lumen tuloa saatais vielä odotella kauan. Mun puolesta sen ei silti tarvis tulla koskaan.

5 kommenttia:

 1. Tosi kiva asu! Mäkään en jaksa talvea, vihaan sitä kun ulkona on kylmä ja joutuu laittaa paljon vaatetta, sitten menee vaikka kauppaan ja tulee törkeen kuuma :D Mun mielestä ois ihan hyvä jos lumi sataisi pari päivää ennen joulua ja sulaisi sen jälkeen heti pois.

  VastaaPoista
 2. Riikka: Joo toi on muute kans tosi ärsyttävää, siis tuo kaupassa olo paksulla talvitakilla!

  Jassu: Kiitos! :))

  VastaaPoista
 3. Lumi on kivaa, pääsee laskettelemaan ja hiihtämään ja luistelemaan ja on ihanan valoisaa ja oioi! :) jouluki tulee ja mun synttärit!

  Säki sillon ku pienii oltiin niin tykkäsit mun kans hiihtää! :D

  VastaaPoista
 4. Taina: Siis joo haluisin kyl päästä hiihtämään joskus! En ees muista koska oon viimeks :D Se oli kivaa!

  Mut lumi muuten, ei ei ei. En tykkää kylmästä ja loskasta :s

  VastaaPoista

:----)