torstai 27. syyskuuta 2012

TOP 7 kosmetiikka


Tällästä en oo tainnu koskaan tehdä eli luvassa olis mun lempparit kosmetiikka- ja hiustenhoito tuotteista. Olisin halunnut tehdä top 10, mutta ei mulla ollut oikeesti sellasia ihan super lemppareita enempää kuin nuo seitsämän joten seitsämän se saa olla.

1. Lumenen vedenkestävä silmämeikin poistoaine
Tätä tuotetta oon oikeasti käyttänyt ihan aina! Siis varmaan siitä asti kun ekan kerran ripsaria aloin joskus ala-asteella käyttämään. Pari kertaa oon muitakin tuotteita kokeillut, mut ehei tää on vaan paras! Meikki lähtee helposti ilman monen minuutin jynssäystä. Hintaa tällä oli ainakin nyt Sokoksen 3+1 - päivillä 7,90€. Normihinnasta ei tietoa, kun hamstraan tätä aina näillä kamppispäivillä.

2. Humektan perusvoide
Kaveri suositteli mulle tätä parisen vuotta sitten ja sille tielle on jääty. Halpa perusvoide, joka kosteuttaa eikä sisällä hajusteita. Sopii myös akneiholle ja meikin alle! 

3. Tigi Bed Head- hiuslakka
PARAS!! Tähän ei voi muuta sanoa! Tätäkin oon käyttänyt jo niiiiiiin monta vuotta ja toiseen en vaihda. Mut hitto, kun joltakin kuulin et Tigi olis mennyt konkkaan. Pitääkö paikkansa???

4. TRESemmé lämpösuoja
Tätä on menossa toinen pullo ja oon tykännyt. Suojaa hiuksia jopa 230 lämpöasteeseen asti.

5. Bepanthen
No tarviiko tää ees mitään selittelyjä? Siellä ruudun toiselta puolella ei varmaan montaa tyyppiä oo, keltä ei tätä kotoa löytyisi ;)

6. Maxfactor False Lash Effect - ripsiväri
Jälleen kerran ihan super huippu paras tuote! En vaihda. Ennen tätä vaihtelin ripsareja aina vanhan kuluttua loppuun, mutta tätä on nyt käytetty sen ilmestymisestä asti. Tällä saat täydelliset pitkät ja tuuheat ripset. Tämäkin nyt Sokoksella tarjouksessa 13,40 (norm. 17,90), mutta vain tämän päivän ajan.

7. Lumene kiillon ja punaisuuden häivyttäjä = puuteri
Halpa ja hyvä tuote. Hävittää kiillon, mutta tuosta punaisuudesta en nyt tiedä. Onhan tässä tämä toinen puoli vihertävä, mutta en ole huomannut mitään radikaaleja eroja sen suhteen. Tykkään kuitenkin. Perus simppeli puuteri!

Löytyykö teiltä jotain samoja lemppareita? Tai muita huipputuotteita joita vinkata? 

7 kommenttia:

  1. False lash effect on kanssa oma suosikki, ollut siitä asti kun tuli myyntiin! :) Toivotaan ettei ikinä ikinä ikinä lopeta sen valmistusta ;)

    VastaaPoista
  2. Toi Tresemmen lämpösuoja/muotoilusuihke on ihan ässää! Kaikki alkoholilliset lämpösuojat korputtaa mun tukkaa aivan laittoman paljon, onneksi tää on olemassa. Tekee myös kuontalon kivan pehmeäksi <3

    VastaaPoista
  3. SKT-group oli mennyt konkkaan joka maahantuo Tigiä! Luulis kyllä jonkun muun firman ryhtyvän siihen, jos ei niin sit ei saa tigiä :(

    VastaaPoista

  4. "TIGI, Fudge, Corioliss ja Gorgeous tuotemerkkien jakelusta jatkossa Suomessa vastaa Warehouse AS. Kyseessä on skandinavian johtava kampaamoalan uusien tuotteiden ja palvelujen tuottaja Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa. Suomenkielinen asiakaspalvelumme avautuu 16.8.2012. Lisätietoja www.warehouse.as

    Alterna, BES, JOICO, Organic ja Tangle Teezer tuotemerkkien jakelusta jatkossa Suomessa vastaa Salonshop Baltic AS. Kyseessä on vuonna 1995 perustettu Baltian suurin kampaamoalan tuotteiden ja tarvikkeiden maahantuoja. Lisätietoja www.salon24.eu"


    Kävin tutkimassa, eli joo saa sitä jatkossakin ^^

    VastaaPoista
  5. Fudge: Se on ihan paras ripsari! Toivottavasti ei koskaan lopu :)

    Sagu: Kiva, et löytyy muitakin samoihin tuotteisiin tykästyneitä :)

    Ystävällinen hei: Huh! Kiitos! Tää pelasti mun päivän :D Itellähän ei tullu ees mieleen ruveta googlailemaan ;)

    VastaaPoista
  6. (tuossa ylhäällähän sitä on jo selvennettykin, mutta tigin omistaa unilever, jonka viime vuoden kokonaistuotto oli 4,6 miljardia euroa ;)

    VastaaPoista

:----)