keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Kuopio juhlii

Vähän on nyt viivästynyt tän postauksen teko, kun alunperin suunnittelin postaavani tämän jo sunnuntaina, mutta taas riittänyt ohjelmaa päivisin niin tämä ilmestyykin sitten vasta nyt. Viime viikonlopun ajan oli Kuopio juhlii- festivaali, eli kaikenlaista taidetapahtumaa ja muuta ympäri keskustaa. Tietty osallistuttiin niihin ja tässä oliskin kuvia perjantailta.

Aluksi käytiin kirjastossa kuuntelemassa jotain bändiä, ja sitten suunnattiin VB- valokuvamuseon takapihalle syömään lättyjä, joita partiolaiset kiireellä siellä meille innokkaille valmistivat.

Tuomiokirkolla ehdittiin kuuntelemaan noin puolituntia Marzi Nyman trioa, joka oli oikeesti tosi hyvä! Eriväriset valot loi vielä lisäks kivaa tunnelmaa.

 (Mua erityisesti nauratti toi alareunan "Äiskä on fossiili"- teksti :D )

Käytiin myös vähän maalaamassa ja olishan sieltä löytynyt pinssien tekoon tarvittavat välineet, mutta jätettiin se suosiolla niille pienemmille tyypeille.

Taidemuseo kierrettiin ja tsekattiin nykytaide- esitys, jonka jälkeen mentiin sitten yksille Hiilen terassille. Hauska ilta ja kiva että täällä järkätään paljon kaikenlaista tapahtumaa. Kuun lopussa onkin sitten taas ANTI- Contemporary Art festival, jota odotan jo innolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

:----)