sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Dubai part. 2

Seuraavaks vähän kuvia Dubai Mallista eli ostoskeskuksesta, joka on kaiketi maailman suurin ja voin sanoa, että se on oikeasti valtava !! Käytiin siellä kolmena iltana ja meillä meni aina aikaa joku 5h siellä kiertelyyn. Silti löydettiin joka kerta jotain uutta. Jalat oli niiiiiiiiin kipeet joka ilta hotellille takaisin käppäillessä. Liikkeitä tosiaan on se yli 1200 ja omia lemppareita oli ainakin New Look, Forever21, Topshop, Bershka, Stradivarius, Mango, Zara, Pull & Bear, New Yorker jne..


Ostoskeskuksesta löytyy myös mm. luistinrata, vesiputous ja maailman suurin akvaario.Sisäpihalta löytyy Dubai Fountain eli suihkulähde, jossa on 30min välein eri musiikkishow. Me taidettiin käydä katsomassa kolme erilaista ja joka kerta ilme oli vaan vau.
  
Huom! Vaihtaa videon laaduks 720Hd! (Jäi muuten vähän lyhyeks videoks, kameran muistikortti oli vikana lomapäivänä jo ihan lopussa).


Dubai Mallin juurella sijaitsee myös se maailman korkein rakennus Burj Khalifa. Harmittaa, ettei me päästy käymään tornin näköalatasanteella, sillä sinne oli kaikki ajat varattuina meen matkan ajaks. Tai oltashan me torniin päästy, jos oltais maksettu 80€/henkilö mut päätettiin sit kuluttaa ne rahat muuhun.


 

Loppuun vielä muutamat kuvat Emirates Mallista, jossa me käytiin vaan kerran. Se oli vähän pienempi kuin Dubai Mall, mut melko samoja liikkeita sieltäkin löytyi.

Ostoskeskuksen sisältä löytyi tosiaan tuollainen laskettelukeskus, jossa rinteen pituus oli jopa 400m. Oli ihan hauska katsella arabiemiraatti- lasten intoilua pulkkamäkeä laskiessaan.

4 kommenttia:

 1. Mä niiiin haluan tonne! Yhteen ostoskeskukseen on kerätty kaikki mun lempparikaupat! :D

  VastaaPoista
 2. Pakko päästä Dubaihin! Toi Dubal Mall kuulostaa aika unelmalta, kaikki mun lemppari liikkeet samassa paikassa :)

  VastaaPoista
 3. Apua, onpa luksuksen näköistä. :D Oliko kallis matka? t. säästämään voisi aloitella...

  VastaaPoista
 4. Jenna: Toi oli kyl unelmapaikka :D Vähän sai tosin etsiä et löyty kaikki ku siel oli tosian noita liikkeitaä niiiiiiin paljon!

  Riikka: Hauska huomat, et sulta ja Jennalta on tullu lähes samanlaiset kommentit :D

  Elsi: Dubai oli kyl luksus paikka! Välil olin ihan hämmentyny ku joka paikas avattiin ovet ja sanottiin Welcome Madam, Good Bye Madam, Thank yoy Madam... :D Meen matka makso 620€/henkilö ja sisälsi tosiaan lennot, lentokenttäkuljetukset, hotellin ja aamiaisen.

  VastaaPoista

:----)