keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Diy shorts

Monissa ulkomaalaisissa ja suomalaisissakin blogeissa on vilahdellut liukuvärjättyä farkkushortseja. Löydettiin Lydian kanssa hyvät ohjeet Rewind and play again- blogista ja päätettiin itsekkin testailla tätä värjäystekniikkaa. Kirpparilta löydettiin euron kappale hintaan hyviä farkkuja, jotka Lydia valkaisi jo eilen kloorilla ja tänään päästiin sit itse värjäyspuuhiin. En rupea tähän mitään ohjeita sen kummemmin kirjoittelemaan, sillä tosiaan yllä olevasta linkistä löydätte Hannan kirjoittamat ohjeet.

Kloorattuja farkkuja

 Oltiin ostettu pinkkiä, keltaista ja sinistä väriä

Huuhdeltiin ensimmäiset värit pois ja sitten farkut vaan seuraavaan väriin likoamaan. Tässä vaiheessa värit oli viel kirkkaita ja tummia, mut pesukoneessa olon jälkeen ne haalistu TOSI paljon. Esimerkiks noi pinkit ja keltaset meillä oli ainakin tunnin likoamassa ja sininenkin väri yli puolituntia.

Odoteltiin shortsien kuivumista pesukoneesta tulon jälkeen

 Valmiiden farkkushortsien sovittelua

Ja tadaa! Valmiit shortsit! Osaan ollaan ihan tyytyväisiä, mut osa noista meni vähän pieleen ton haalistumisen vuoksi. Mut tää oli vasta eka kerta ku kokeiltiin tätä, ja tarkotus olis vielä lisääkin näitä tehdä. Katotaan millasia aikaansaannoksia seuraavalla kerralla tulee ^^

2 kommenttia:

  1. mistä ihmeestä noita värejä saa?

    VastaaPoista
  2. Saara: Me ostettiin omamme Anttilasta. Noita löytyy kuitenkin varmaan lähes kaikista päivittäistavarakaupoista :)

    VastaaPoista

:----)