perjantai 20. tammikuuta 2012

Lisää ale-shoppailua

Eilen tulin taas tänne Tampereelle poikaystävän luo. Tänään kun poikkis häippäsi kouluun, minä lähdin bussilla keskustaan ja tsekkaamaan Tampereen loppualet. Oli niin kiva kierrellä ihan rauhassa liikkeet läpi, kun ihmisiäkään ei niin aikaisin päivällä vielä hirveästi ollut. Kaikenlaista tarttui taas mukaan ja ostokset näettekin nyt tässä alla.

8 kommenttia:

 1. Tosi kivoja, varsinkin Cubuksen topit :)

  VastaaPoista
 2. Vähän kivoja kaikki, varsinkin noi Cubuksen topit! Hitto kun täällä Turussa Cubus on yhdessä kauppakeskuksessa keskustan ulkopuolella (ja jos tarkkoja ollaan niin koko turun ulkopuolella), niin sinne ei pääse melkeen koskaan!

  VastaaPoista
 3. Miksi ihmeessä ostat aina noin huonolaatuisia vaatteita?

  VastaaPoista
 4. Jenna: Kiitti! Mäki tykkään erityisesti tost valkosesta topista :)

  Riikka: Eikä! Kuopiossakaan ei oo Cubusta, joten oli kiva käydä siellä pitkästä aikaa eilen. En oo kyl koskaan ennen ostanut sieltä mitään mut nyt oli kyl tosi hyvin alennettu kaikki tuotteet ni en malttanu olla ostamatta :>

  Anonyymi: En oo ainakaan huomannu omistamiani vaatteita huonolaatuisiks, kun ovat suurimmaks osaks hyvin kestäneet. Noista uusista en vielä tiedä, mut ei ne ainakaan huonoilta vaikuta. Vai tarkoititko sitä, et miks ostan suunnilleen kaikki vaatteeni halpaketjuliikkeistä?

  VastaaPoista
 5. mikä sun siskon blogin osoite oli? :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Täältä se löytyy:

  http://ssummernights.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. Oi onpa kivoja!
  Itse oon vaa shoppaillut netistä alejuttuja, kun täälä ei tunnu olevan mitään kivaa.

  Hei huomaan että opiskelet sisustusarkkitehtuuria ja kalustemuotoilua. Opiskeletko Kuopiossa? Millaiset oli kokeet?

  VastaaPoista
 8. Minna.K: Joo, opiskelen Kuopion Muotoiluakatemiassa (Savonia AMK) nyt ekaa vuotta ja oon tykännyt tosi paljon :) Kokeet tänne kesti kaks päivää, ekana päivänä tehtäviä taidettiin tehdä 9h ja toisena 6h. Meillä oli kuus tehtävää + haastattelu. Tehtävät oli kaikki aika erilaisia, mut piti mm. keksiä kaks uutta pastaa ja niille tehdä pakkaukset ja mainokset, sit piti rakentaa sellasesta oudosta, ohuesta materiaalista mahdollisimman korkea torni, joka kestää kananmunan painon jne... En muista kaikkia enää :) ootko aatellu hakea tänne tai jonnekki muualle samalle linjalle?

  VastaaPoista

:----)